VIDEO: Katarina Grujić sutra diže Sarajevo na noge

Autor: A. Zahiragić

SARAJEVO - Nakon kratke pauze i odličnog glazbenog programa tijekom trajanja Sarajevo Film Festivala, najbolja zabava i cjelovečernji provod uz poznata glazbena imena iz BiH i regije i ovog petka se nastavlja u klubu My Face.

Rekordna posjećenost, najbolja atmosfera i muzika, ali i zadovoljni gosti, ukratko opisuju jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u Sarajevu. To je dovoljan razlog da i ovog petka, 8. rujna od 22 sata posjetite My Face gdje će nastupiti zvijezda „Granda“ Katarina Grujić.

Dvadesetpetogodišnja Beograđanka u karijeri ima pet uspješnih singlova „Jedno đubre obično“, „Lutka“, „Greška“, „Drugovi“ i aktualni „Paranoičan“, za koji kaže da je autobiografski. Pjevačica specifičnog, „promuklog“ glasa jednako privlači pažnju seksepilom i pjesmama, te atraktivnim spotovima.

kaca-l-07092017

Uz Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović, Katarina Grujić jedna je od pjevačica mlađe generacije koja je pronašla svoje mjesto na glazbenoj sceni Srbije, a popularnosti joj ne nedostaje ni u našoj zemlji.

Nakon Katarine, već idućeg petka, 15. rujna My Face ugostit će Milana Stankovića. Osim po nastupu na Eurosongu, gdje je predstavljao Srbiju, te kao jedna od zvijezda „Granda“, Stanković je domaćoj publici najpoznatiji po klupskom hitu „Ego“, koji je uradio u suradnji s bh. reperima Jalom Bratom i Bubom Corellijem.

Autor: A. Zahiragić

ZADNJE VIJESTI