fbpx

VIDEO: Perspektivna Sabrina Čizmo predstavila spot za pjesmu “Voljela sam gada”

Autor: Dnevno.ba

ZENICA - Pjevačica Sabrina Čizmo, lijepa Zeničanka koja živi i radi u Švicarskoj, objavila je novu pjesmu i spot, koji će označiti novo poglavlje u njenoj karijeri, a za koju glazbeni znalci predviđaju veliki uspjeh.

Singl „Voljela sam gada“ Čizmo je uradila s jednim od najboljih i najtraženijih bh. autora Amilom Lojom, koji potpisuje muziku, tekst i aranžman. Video za pjesmu je sniman u Švicarskoj pod redateljskom palicom odličnog Harisa Dubice.

Odabir ovakvog vrhunskog tima, koji iza sebe ima nebrojene hitove i nagrađivane spotove, zasigurno može samo rezultirati novim glazbenim hitom.

Pjevačica koju mnogi već vide na samom vrhu bh. estrade posjeduje sve kvalitete jedne istinske zvijezde – savršen jedinstven glas i izgled koji ostavlja bez daha.

“Drago mi je da je nakon mnogo uloženog truda i rada moja pjesma stigla do publike. Moj tim i ja dali smo sve od sebe da napravimo pjesmu koja ima kvalitet zvuka, ali i slike, a na slušateljima je da procijene jesmo li uspjeli u namjeri. Nadam se da će pjesma naći put do srca publike i da će uspjeti dobiti njihove simpatije” – kazala je povodom premijere Sabrina.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI