fbpx

VIDEO: Pogledajte Justina Biebera dok jede i recite biste li se mijenjali s njim

Autor: Slobodna Dalmacija

Mlađahni glazbenik Justin Bieber mnogima 'ide na jetra' zbog svoje nevjerojatne popularnosti i horde obožavatelja koji ga gotovo doslovno slijede na svakom koraku, no upravo oni ponekad vrše pritisak na njegovu svakodnevicu, tako da mu se banalne rutine pretvaraju u predstavu za javnost.

Zbog prevelikog pritiska Justin je prošle godine objavio da se više neće grliti s brojnim fanovima jer fa to ostavlja ‘mentalno i emocionalno iscrpljenim, gotovo na rubu depresije’. Također je rekao da ‘želi ljude činiti sretnima i nasmijanima, no na njegov račun’.

Odluka se našla na udaru kritika, no obožavatelje to nije spriječilo da mu priđu što bliže mogu ako im se ukaže prilika.

Tako recimo na ovoj fotografiji snimljenoj za vrijeme njegovog boravka u Sydneyu, možete vidjeti kako s nekolicinom prijatelja jede ručak, no horda ‘beliebera’ pogledom prati doslovno svaki njegov zalogaj, a na miru ga nisu ostavili ni nakon jela.

Pjevač doduše ima neugodnu povijest sukobljavanja s nekim fanovima te ružnim reakcijama prema njima, no mora se priznati da život pod ovakvim pritiskom javnosti zasigurno nije ni najugodniji ni najjednostavniji.

Autor: Slobodna Dalmacija

ZADNJE VIJESTI