fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Trigger i Marko Manntra objavili singl “Bum”

Autor: Dnevno.ba

UMAG - Kao metak leti reč ... Za svoj novi singl, pesmu "Bum", teškometalna petorka Trigger je udružila snage sa frontmenom hrvatskog sastava Manntra, Markom Matijevićem Sekulom. Jedna od najenergičnijih pjesama benda kombinira masivne rifove s vokalnim duetom Marka i pjevačice benda Milene Branković. Pjesma je inspirirana temom koja je uvijek aktualna na prostorima na kojima djeluju oba sastava: potrebom pojedinaca da po svaku cijenu steknu bogatstvo i političku moć iako im ona na kraju uvijek bude oduzeta i obesmišljena: "Kao metak leti reč, a rane su od istine, hteo si da živiš san, sada sanjaj zakopan".

Članovi benda ovako objašnjavaju tekst pjesme: “Osjećaj moći i važnosti je narkotik, koji lako navede ljude da zaborave na svoju smrtnost i da će sve ono što zgrću biti vrlo brzo obrisano rukom vremena. Ono što posjeduju i čime se hvale neće moći da odnesu sa sobom u grob. Dopuštamo da nas razni liderčići uvjeravaju u svoju važnost, da su nezamijenjivi. Ako bismo shvatili da su u pitanju samo prolazni, pohlepni ljudi koji nemaju nikakve istinske kvalitete, magija kojom održavaju vlast bi nestala. Ova istina o njihovoj beznačajnosti je opasnija za njih od ispaljenog metka. Priča stara kao samo čovječanstvo, samo se jako sporo kapira…”

O suradnji sa Markom Matijevićem: “Nama se jako dopada ono što Manntra radi – specifična atmosfera u njihovim pjesmama. Imali smo utisak da bi ovakva jin-jang vokalna kombinacija s našom Milenom bila jako interesantna. Marko je odmah pristao na suradnju i snimio vokale kod sebe u studiju. Danas je lako surađivati sa ljudima na daljinu, jer tehnologija omogućava da se dobacujemo sa fajlovima preko interneta i zajednički radimo na istom projektu, ali se nadamo da će biti prilike izaći zajedno na binu nekom prilikom i izvesti pjesmu uživo s njim.”

Bend Trigger i dalje promovira posljednje studijsko izdanje “Vreme čuda” (izdavač Odličan hrčak), dok za to vrijeme završava miksanje novog albuma koji će biti na engleskom jeziku. Vrijeme čuda je njihov treći album, nakon prvijenca “Ljubav” koji je dobio niz nagrada i albuma neočekivanih obrada novokomponiranih pjesama “Ex”.

Manntra je industrijal folk metal sastav iz Umaga i aktivni su od 2012. godine. Pažnju su skrenuli na sebe neobičnom kombinacijom žanrova, mračnom glazbenom atmosferom, kao i odličnim spotovima. Trenutno promoviraju svoj treći album “Meridian”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});