fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Vuk Kostić otkriva tko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - U novim epizodama hit serije inspektor Aleksandar će pokušati da otkrije ko je kriv za smrt Jelene Marjanović.

Kriminalistička serija RTS „Uboica mog oca“ dobit će nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, tražit će ubojicu pjevačice, saznaje Kurir.

Druga sezona hit serije biće djelom inspirirana tragično nastradalom folkerkom Jelenom Marjanović, koja je ubijena na nasipu u Borči prije osam mjeseci, a čiji uboica još nije uhićen.

Kasting za nove glumce

– Ubijena pjevačica neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je riječ, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubojstvo koje će rješavati Vuk – objašnjava za Kurir jedan od suradnika na projektu, koji je insistirao na anonimnosti.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.

– Više detalja o scenariju znat će se tek kad krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umiješani u bojstva njegovog oca, a nakon uspješno riješenog slučaja ubojstva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja prije policije – kaže naš izvor.

Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.

– Vuk ostaje glavna zvijezda serije, a nove glumce izabrat će na kastingu. U novim epizodama upoznat ćemo ljude iz medija i kako oni pomažu ili odmažu policiji u istrazi ubojstva, o kom se piše iz dana u dan – zaključuje sugovornik Kurira.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});