fbpx

Zašto se neki muškarci stalno seksaju, a neki nikako da dođu do svojih pet minuta?

Autor: Dnevno.ba

LJUBUŠKI - Eros.ba vam donosi nekoliko najčešćih razloga zbog kojih ne prakticirate seks na redovnoj bazi.

Komunikacijske vještine

Ako niste zanimljiv tip, nećete daleko dogurati. Ok, možda ako ste ekstremno zgodni i prirodno talentirani. Znate li što djevojke vole čuti? To nije ono što vi mislite da će ih impresionirati. Prije je to nešto što volite, u što vjerujete, kao i dobra priča. Vaši prijatelji i porodica, zanimljive činjenice i životni ciljevi. I to nije sve, morate imati pitanja za nju.

Niste dovoljno “agresivni”

Ovo je uglavnom problem ako muškarac nema dovoljno samopouzdanja. Glumite ako treba, ali budite “agresivni” i to s poštovanjem. Ako prolazi vrijeme, a vi nemate konkretne poteze, ona može biti frustrirana i razočarana. Iznevjerit ćete i nju i sebe.

Previše ste nasrtljivi i “agresivni”

Kao što ne poduzimanje poteza može biti odbojno, tako i pretjerana nasrtljivost može biti odbojna. Ako ste “preagresivni” možete ostaviti dojam kao da samo želite seks i da je ne poštujete.

Nehigijena, neurednost…

Za većinu žena nije važno da se oblačite u skupim dućanima, da imate stančinu na atraktivnom mjestu i da se šišate u najluksuznijem frizerskom salonu, ali im je važna higijena i urednost.

Loše tehnike

Kako ljubite, kako dirate, kako se odnosite prema ženama, sve je to itekako važno. Ne želite ostaviti dojam kao da nemate pojma što radite. Obratite pažnju na suptilne znakove koje vam ona daje. Ništa ne ubija raspoloženje kao trapave tehnike.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI