fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Želite izgledati mlađe? Onda nemojte raditi – ovo!

Autor: Večernji list

I upravo u tim svojim naporima da izgledaju mlađe, žene rade neke pogreške zbog kojih izgledaju starije.

Ono što biste trebali izbjegavati…

Bojanje kose

Prekrivanje sijedih vlasi mnogim je ženama prioritet kad je riječ o ljepoti i izgledu, no upravo bojanje kose može biti krivi potez. U trendu su rainbow boje za kosu pa nije čudno vidjeti i mlađe i starije žene koje su svoju kosu odlučile obojati u plavu, ljubičastu, zelenu… Ipak, ostavite takve ekeperimente Lady Gagi, poručuje poznati stručnjak za kosu i boje iz New Yorka, Louis Licari. Jedna od pogrešaka je i svakako prečesto bojanje svijetle, blond kose. Na taj način ona izgubi onaj svoj “zlatni sjaj” pa izgledate starije isto kao i kada kosu obojate u crnu. To izgleda tako neprirodno…

Krivi grudnjak

Nekima je prava noćna mora iozabrati odgovarajući grudnjak. Ako želite izgledati mlađe, pitajte stručnjake kako odabrati pravi grudnjak bez da vaš izgled učini starijima. Pravi odabir grudnjaka vašu će figuru izdužiti, struk učiniti tanjim i vizualno vas “pomladiti”, poručuje njujorška stilistica Annabel Tollman.

Šminkanje

Jeste li “samouka” vizažistica? Lako je moguće da se upravo pogrešnim potezima nanošenja make – upa, postarate. Oči bi trebale biti našminkane svjetlijim bojama kako biste izgledale mlađe, savjetuje vizažistica Paula Dorf.

Odjeća

Ostavite odjeću iz devedesetih i nabacite kožnu jaknu, razbarušenu kosu ili neku trendi torbicu. Mali modni detalji i promjene u odijevanju učinit će vas mlađima i za cijelo desetljeće.

Autor: Večernji list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});