fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Adi Nalić potpisao ugovor sa švedskom Landskronom

Autor: Dnevno.ba

STOCKHOLM - Adi Nalić, mladi švedski nogometaš i sin našeg nogometnog stručnjaka Zlatana Nalića, potpisao je jednogodišnji ugovor sa švedskom Landskronom. Riječ je o talentiranom ofanzivnom igraču, koji može igrati na više pozicija.

“Želio sam potpisati ugovor s klubom u kojem ću imati priliku za daljnji napredak. Imao sam 5-6 gotovih ugovora u Švedskoj, ali i iz još nekoliko europskih liga, ali sam se odlučio za Landskronu. Mislim da sam napravio jako pametan potez, jer sam u odličnom klubu gdje ću biti ključni igrač i imati neophodnu minutažu za daljnji nogometni napredak. Želja mi je da sa 20 godina budem gotov igrač i mislim da sam napravio pravi izbor” – kaže Adi Nalić.

Već nakon nekoliko treninga samo riiječi hvale za Nalića imao je i trener Landskrone Agim Sopi.

“Adi me je osvojio i za dva puta samo što sam ga gledao bilo mi je doboljno da procijenim da će biti odličan nogometaš. Opčinila me njegova energija, tehnika, kreativnost i ubitačnost, a na to sve odličan je i u defanzivi. Baš takve igrače s ovakvom voljom i karakternim osobinama upravo tražimo” – kaže Agim Sopi.

Nalić je prije nekoliko godina slovio kao veliki nogometni talent, i početkom 2014. godine sedam dana je bio u kampu velikog Milana. Podsjetimo, Adi je unuk Mesuda Nalića, legendarnog desnog krila Slobode iz Tuzle, koji je 24 puta nosio dres reprezentacije bivše Jugoslavije.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});