fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Bernardo Matić u sudačkoj nadoknadi vratio Širokobriježane na vrh poretka

Autor: Dnevno.ba

DOBOJ KOD KAKNJA - Uvodnu utakmicu 5. kola Premijerlige BiH u nogometu odigrali su Mladost i Široki Brijeg, a gosti su posve zasluženo slavili s minimalnih 1:0, iako su taj jedini pogodak postigli u drugoj od tri minute sudačkog dodatka.

Treba kazati kako nije bilo prevelike ljepote u ovom susretu, ali se igralo otvoreno s obje strane.

Prvu šansu gosti su za promjenu rezultata imali u devetoj minuti. Odlično je ubacio Ćorluka s desne strane, Jurić je sam na sedam metara od gola, ali loptu šalje preko grede.

Novu šansu gosti propuštaju u 19. minuti. Čabraja je sam pred Bukvićem, a vratar Mladosti sjajno brani i spašava svoju momčad.

Prijetila je potom Mladost iz prekida. Abid Mujagić se nije snašao nakon ubačaja iz kornera i sa dva metra ne uspijeva najbolje zahvatiti loptu. Do kraja prvog dijela Begonja je u odličnoj šansi, no Bukvić je ponovo sjajan na golu domaćih i spašava svoj tim, pa se na odmor odlazi rezultatom 0:0.

Prvu priliku u nastavku susreta propušta Mladost. Guzina je fantastično prošao po lijevoj strani, uposlio je Asanija, a nogometaš domaćih iz odlične pozicije šutira neprecizno.

Potom je uslijedio period veoma dosadne utakmice. Igralo se dosta čvrsto i nije bilo pravih šansi sa obje strane. Ipak, u nadoknadi susreta Mario Babić je izveo dvanaesti udarac iz kuta za goste, a Bernardo Matić pravovremeno utrčao te iz blizine zakucao za pobjedonosnih 1:0 čime je svoju momčad vratio na vrh poretka pošto premijerligaš s Pecare sada ima 11 bodova, odnosno dva više od Željezničara i na vrhu će ostati pod uvjetom da Željo večeras (20.15 sati) na Grbavici ne dobije derbi sa Sarajevom.

DOBOJ KOD KAKNJA – Stadion Mladosti. Sudac: Miloš Gigović (Gradiška). Utakmica 5. kola PL BiH: Mladost – Široki Brijeg 0:1 (0:0). Strijelac: 0:1 Matić (90+2).

FK MLADOST: Bukvić, Diallo, Guzina, Delić, Sadiković, Bojo, Asani, Pandža, Mujagić, Mišić, Isaković.

NK ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Matić, Ćorić, Čabraja, Ćorluka, Vukoja, Jurić, Kovačić, Begonja, Bagarić, Marković.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});