fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Bivši igrač Hrvatske igra za Srbiju

Autor: Index.hr

ZAGREB - Bliži se velika utakmica Hrvatske i Srbije (petak, 20:30 sati) u prvom kolu skupine A rukometnog Europskog prvenstva. Već je poznato kako će za Srbiju igrati rođeni Riječanin Stefan Vujić, koji je već nosio dres Hrvatske i bio član Zagreba.

On je prije nekoliko mjeseci prihvatio poziv izbornika Jovice Cvetkovića i sigurno mu neće biti lako u krcatoj Spaladium Areni…

”Hrvatska je dobro poznat protivnik, na njoj je pritisak jer ima imperativ rezultata otkad je dobila domaćinstvo turnira. Tenzije i stres tamo rastu, puno su uložili u svim aspektima u organizaciji… Imaju ogroman pritisak i to može biti naš veliki plus”, poručio je Vujić za Tanjug.

Igrač Steaue spreman je za eventualni vatreni doček s tribina…

”Vjerojatno će biti uvreda s tribina, uvijek se nađe neko ‘pametan’. Ne zamaram se tim stvarima, siguran sam da nitko neće uletjeti na teren da nas tuče. Čuo sam i da će osiguranje biti veliko, a ako i dođe do nekog incidenta, napravit će sami sebi zlo. Nadam se da će sve proći u najboljem redu”, rekao je Vujić, pa nastavio…

”Ne zanimaju me tribine, samo moja ekipa i da što bolje izgledamo. U suprotnom bi me omelo, ne samo mene, već i cijelu momčad. Nećemo dozvoliti da vanjske stvari utječu na nas.”

Također, 26-godišnjih rukometaš otkrio je kako mu nitko od bivših suigrača nije zamjerio to što se odlučio igrati za Srbiju na Europskom prvenstvu.

”U šali je bilo nekih prozivki, prijateljskih, bez zle krvi. Poželjeli su mi dosta sreće, zdravlja i uspjeha, osim u susretu s Hrvatskom.”

Vujić smatra kako njegova momčad mora biti skromna i ne želi najavljivati velike stvari u Hrvatskoj. Srbiju nakon utakmice protiv domaćina čekaju dvoboji sa Švedskom i Islandom.

”Idemo od utakmice do utakmice. Ne želim koristiti velike riječi, to bi bilo bahato s moje i strane svih nas. Moramo biti skromni, ponizni i samo tako možemo napraviti nešto veliko, uz zajedništvo i timski duh. Nadam se da će ispasti onako kako želi naša javnost. Nedavno smo izgubili od Makedonije u prijateljskoj utakmici. No, bolje i sada nego kada bude bitno”, zaključio je.

Autor: Index.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});