fbpx

Chelsea i Arsenal odigrali bez golova

Autor: Dnevno.ba

LONDON - U prvom susretu polufinala engleskog nogometnog Liga kupa Chelsea i Arsenal su na Stamford Bridgeu odigrali bez golova.

Arsenal i Chelsea su prije sedam dana u prvenstvu odigrali sjajnu utakmicu sa četiri gola (2:2) i nizom prilika na obje strane. No, ovoga puta mreže su mirovale. Bluesi su bili aktivniji, uputili su 19 udaraca, a gosti tek pet, imali su i devet kornera (Arsenal četiri), ali bez učinka.

Na utakmici je korišten VAR sustav kojeg je sudac Martin Atkinson koristio u 39. i 89. minuti kako bi utvrdio radi li se o kaznenim udarcima, ali nakon provjere nije pokazao na bijelu točku, javlja HTV.

Uzvratna utakmica je 24. siječnja na Emiratesu.

U drugom polufinalnom ogledu Manchester City je u utorak pobijedio Bristol City 2:1, a pogodak odluke zabio je Sergio Aguero u posljednjim trenucima susreta. Četvrtoplasirana momčad ‘Championshipa’ odlično se držala na Etihadu, ali je u posljednjim trenucima susreta ipak popustila i ‘Građani’ su izborili pobjedu uoči uzvrata koji je na rasporedu 23. siječnja.

Gosti su poveli u 44. minuti golom Bobbyja Reida iz kaznenog udaraca kojeg je skrivio John Stones oborivši upravo Reida. Izjednačio je Kevin de Bruyne u 55. minuti, a pobjedu lideru Premiershipa donio je Aguero u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI