Cro Cop se bori protiv japanske ‘zvijeri’

Autor: Dnevno.hr

ZAGREB - Krajem godine Mirko Filipović ponovo putuje u Japan gdje će sudjelovati na Rizinovom eventu, a protivnik će mu biti Tsuyoshi Kohsaka. Cro Cop je ima protivnika otkrio raniej ovog tjedna, ali sada je stigla i službena potvrda organizatora.

Još uvijek se ne zna točan datum s obzirom na to da se eventi održavaju 29. i 31. prosinca, a iz Mirkovih objava dalo bi se naslutiti da će boriti zadnjeg dana u godini, baš kako je to bilo i 2016. godine.

Mnogi navijači nisu zadovoljni odabirom protivnika, odnosno smeta im činjenica da će se Filipović boriti protiv 47-godišnjeg Kohsake. Japanac se prošle godine vratio borbama nakon deset godina pauze te je nastupio na oba Rizinova eventa. Prije dvije godine, 2015. savladao je Jamesa Thompsona, a na prošlogodišnjem eventu izbacio ga je Baruto Kaita.

“Kohsaku nismo odabrali zato što je na odbrojavanju do umirovljenja već zato što vjerujemo kako će on pružiti Mirku sjajan otpor te kako se neće predavati niti odustati u bilo kojem trenutku. On se uvijek borio iskreno i iz srca te je pomogao da japanska MMA scena postane ovo što je danas. On je jako motiviran i želi Mirku pruži onakvu borbu u kakvima se on želi natjecati te borbu iz kakve mlađe generacije imaju što naučiti. Spremni smo gledati dvije legende koje su kondicijski u najboljoj formi svojih karijera”, rekao je predsjednik Rizina Nobuyuki Sakakibara.

Autor: Dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI