fbpx

Danijel Jusup sutra posljednji put vodi momčad HKK Široki!?

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Novi trener HKK Široki Danijel Jusup za službenu stranicu širokobriješkog kluba najavio je sutrašnji hercegovački derbi između Širokoga i Zrinjskoga koji se na Pecari igra s početkom u 19 sati.

Također, prokomentirao je svoj treći dolazak na klupu Širokog

“Drago mi je što sam se vratio u Široki. Ovdje sam tjedan dana, igrači me polako upoznavaju kao i ja njih. Moram istaknuti da su ovi mladi igrači jako talentirani, ali naravno trebaju još naporno raditi. Osobno sam vidio mali napredak u igri već protiv Igokee, i samo trebamo ići u tom pravcu. Najvažnije je da su igrači spremni raditi i prihvaćati moje zamisli. Što se tiče Zrinjskog, jako su kvalitetna i iskusna momčad. Imali su važnu ulogu i u Drugoj ABA ligi. Međutim, mi trebamo u svaku utakmicu do kraja ove Lige za prvaka ući na 100% i rezultati će sigurno doći”.

Jusup je dakle u ovih tjedan dana već doživio dva domaća poraza pošto su i Spars i Igokea bez poteškoća slavili nad Širokim, pa su mnogi simpatizeri ovoga kluba uvjerenja da bi i treći domaći poraz u tako kratkom razdoblju ipak bio malo previše, te da Jusup u tom slučaju tekuću sezonu ne bi okončao na klupi Širokoga!

Zrinjski je svakako u ulozi favorita i svakako će biti zanimljivo što će se događati u širokobriješkom klubu nakon ovog dvoboja?

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI