fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Darko Nestorović i u budućnosti izbornik mlade reprezentacije BiH

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elvedin Begić potvrdio je da će Darko Nestorović i u budućnosti biti izbornik mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Javnost u Bosni i Hercegovini ogorčena je na rezultate mlade reprezentacije pod vodstvom ovog selektora, a oni u prethodnim kvalifikacijama nisu uspjeli zabilježiti niti jednu pobjedu, iako je igrački kadar dosta širok i kvalitetan.

Prvi čovjek Nogometnog saveza u intervjuu za “Avaz” istakao je kako će povjerenje i dalje biti ukazano Nestoroviću, te se dotakao i nacionalnog ključa:

“Istina je da ne možemo biti zadovoljni rezultatima i da će selektoru Darku Nestoroviću, kojem je svakako istekao mandat, ponovo biti ukazano povjerenje. Kada je riječ o nacionalnom ključu, nažalost, živimo u državi u kakvoj živimo i prisiljeni smo poštovati određena pravila. Nisam sretan zbog te činjenice, jer je to kamen spoticanja za brži napredak Saveza i nogometa uopće”

Iako su mnogi očekivali kako je vrijeme selektora mlade reprezentacije isteklo i da je došlo vrijeme za promjene u mladoj reprezentaciji, očigledno da od toga bar za sada neće biti ništa.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});