fbpx

DRUGA LIGA JUG: Na otvaranju sezone Posušje – Grude, Igman – Sloga Ljubuški

Autor: Dnevno.ba

KONJIC - Za manje od mjesec dana započinje Druga liga FBiH - Skupina Jug, a mnogi su skloni ustvrditi kako ovaj rang natjecanja nikada nije bio jači s obzirom da su među 16 klubova sudionika dojučerašnji prvoligaši Branitelj i Sloga iz Ljubuškog, te pobjednici nižih liga Mladost iz Širokog Brijega i Cim iz Mostara, koji također ne misle plesati samo jedno ljeto u ovakvoj konkurenciji.

U Livnu je obavljen i ždrijeb natjecateljskih brojeva za novu sezonu, a voljom ždrijeba već nas u 1. Kolu čeka nekoliko atraktivnih utakmica, pa će tako prvak iz prošle sezone, momčad Igmana iz Konjica ugostiti Slogu iz Ljubuškog, koja je u određenom rasulu, međutim Ljubušaci se nadaju kako će do početka sezone ipak složiti jednu respektabilnu momčad za ovaj stupanj natjecanja.

Na Mokrom Docu veliki derbi Zapadne Hercegovine igraju Posušje i Grude, klubovi koji dosta ambiciozno ulaze u novu sezonu, dok će u Jablanici snage odmjeriti stari poznanici Turbina i Tomislav.

Novi drugoligaši će u goste, pa će tako Mladost na noge Kupresu, a momčad Cima livanjskom Troglavu. Rama je domaćin Brotnju, Klis Slogi iz Uskoplja, dok će u Mostaru igrati Branitelj i Kamešnica.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI