fbpx

Dva Europrodukta, Mepas i Lole u večerašnjem polufinalu Crnča

Autor: Dnevno.ba

CRNAČ - Iza nas je briljantna četvrtfinalna večer 7. Malonogometnog turnira "Crnač 2017." u kojoj smo gledali odlične utakmice i vrhunske futsal majstore. Brojni gledatelji su zasigurno otišli zadovoljni, a nadamo se da će i večeras u doći u možda i većem broju na polufinalnu večer.

Rezultati četvrtfinalne večeri, 23. lipnja:

Lole Crnač – HMNK. Stolac 5:1
Europrodukt Imotski – Binvest Posušje 3:1
Mepas – Tići-Mplast 4:3
Europrodukt Imotski – Parts 5:0

Pojačana Mirkom Hrkaćem, Lukom Perićem i Antom Crnjcem ekipa Lola svladala je Stolac. Od ekipe Stolac smo naviknuti samo na najbolje predstave, ali ovo sinoć nije bio pravi Stolac, nedostajala je njihova timska igra koja ih je uvijek krasila. Golove za Lole postigli su Luka Perić (2), Vinko Palac (2) i Mirko Hrkać, a za Stolac Ivan Perić.

Do kraja neizvjesnu utakmicu gledali smo u srazu Europrodukta Crnač i Binvesta. Golovima Ivana Vukoje i Maria Mikulića Europrodukt je došao do znatne prednosti koju su čuvali sve do 30. minute susreta. Tada za Binvest pogađa Vladimir Čutura te se time stvara dramatična završnica. Imala je ekipa Binvesta odlične prilike za izjednačenje, ali vratar Stanislav Galić bio je na svom prepoznatljivom nivou. Za kraj je još pogodio Blago Gašpar te postavio konačan rezultat.

Kada se pogleda povijest turnira, teško je pronaći neku domaću ekipu koja je tako dobro parirala ekipi Mepasa. Morali bi ići nazad sve do 2013. god. kada je tadašnja ekipa Autoplaze pružila takav otpor da se utakmica riješila tek šestercima. Slično je bilo i sinoć, kada su igrači Tića dali sve od sebe i bili tako blizu da u najmanju ruku izbore šesterce. Valja naglasiti kako je ekipa Mepasa pojačana Frankom Jelovčićem i Frankom Bilićem. Bila je to ponajbolja utakmica ovogodišnjeg izdanja turnira u svakom slučaju. Golove za Mepas postigli su Luka Suton (2), Josip Suton i Ante Ćorluka, a za Tiće-Mplast Damir Hrkać (2) i Ante Knezović.

Može se reći kako je ekipa Partsa pala bez ispaljenog metka, odnosno, Imoćani su nastavili s odličnim igrama te nisu dopustili svome protivniku značajnije prilike za gol. Od početka su diktirali tempo i strpljivo čekali golove, a dočekali su ih čak pet. Marin Jonjić je zabio dva, a po jedan su zabili Petar Kljenak, Zvonimir Perković-Šantar i Ivan Klarić-Dračar.

Raspored utakmica za večeras, POLUFINALE, 24. lipnja:

20.30: Mepas – Europrodukt Imotski
21.30: Revijalna utakmica
22.00: Lole Crnač – Europrodukt Crnač

Mogu li igrači Europrodukta Imotski nastaviti sa svojim odličnim igrama i protiv ekipe Mepasa za koju igraju brojni reprezentativci Hrvatske? S obzirom na do sada prikazano svakako da imaju svoje šanse, ali dosta toga se pita igrača Mepasa koji itekako imaju namjeru obraniti naslov. Čeka nas zaista jedna odlična utakmica.

U razgovoru s predstavnicima Lola doznali smo kako ciljaju na osvajanje turnira te da već danas dovode brojne futsal zvijezde kako bi i ostvarili svoj cilj. Tako uz Mirka Hrkaća i Luku Perića možemo očekivati Srđana Ivankovića i Marija Aladžića, a spominje se i ime Darija Marinovića. No, čeka ih težak posao protiv ekipe koja se može pohvaliti s dva finala na našem turniru, protiv ekipe koja je prepuna naših domaćih futsal majstora, od mladih Zvone Ćavara i Blage Gašpara do ovih starijih koje svakako predvodi Mario Čulina. Favorit u ovoj utakmici ne postoji.

Što reći nego da se vidimo u što većem broju!

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI