fbpx

FOTO: Momčad Elektrolize A-B osvojila ovogodišnji Aluminijev turnir “Vlado Ivanković”

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - U završnici tradicionalnog Aluminijevog turnira "Vlado Ivanković" sastav "Elektrolize A-B " svladao je momčad "Osiguranja" rezultatom 7:1 i posve zasluženo osvojio ovaj turnir djelatnika Aluminija.

Turnir je i više nego uspješno organizirao Neovisni sindikat zaposlenika Aluminija.

aluminij4-16092017

U utakmici za treće mjesto momčad Anoda porazila je ekipu “Skladište- komercijala” rezultatom 4:2.

Turnir se održavao na travnjacima Relax Outdoor centra smještenoga na Buni kod Mostara.

Kao i svake godine NSZ je imao potporu od strane Uprave društva pri organizaciji turnira, kao i od ostalih sponzora, a to su bili: Marleko d.o.o. Grude, ViG d.o.o., Central osiguranje, Namex, Binvest Posušje, te Sportska oprema GIVOVA.

aluminij3-16092017

Predsjednik NSZ Aluminija Romeo Biokšić s ostalim članovima predsjedništva na svečanom ručku u vrtovima Aluminija pozdravio je sve sudionike turnira zahvalivši im na fer i športskom nadmetanju kao i navedenim sponzorima na pruženoj podršci.

Predsjedništvo Sindikata je nagradilo pobjedničke ekipe pokalima, te uručili statue najboljem igraču turnira Igoru Peharu, najboljem strijelcu Sanjinu Zeleniki, te najboljem vrataru Dariu Juki, dok je posebno priznanje za fair-play otišlo sastavu Skladište- Komercijala.

Aluminij2

Ove godine turnir je imao humanitarni karakter pošto su se prikupljala novčana sredstva za oboljelu sugrađanku Tanju Maksumić, te će se ista uplatiti na račun oboljele.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI