fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HIT PRVE LIGE FBiH: Sloga iz Siminog Hana se “sprda” i s protivnicima i sa Savezom!

Autor: Dnevno.ba

SIMIN HAN - Nakon što je osam klubova Prve lige FBiH održalo sastanak na kojem su donijeli određene zaključke, oglasili su se iz Sloge Simin Han.

Naime, iz ovog kluba koji bilježi sjajne rezultate tvrde da ih na sastanak nitko nije pozvao, te da je isti održan samo kako bi se napravio plan tko će ući u Premijer ligu, a tko pokušati spasiti ispadanja u niži rang.

“Što se tiče sastanka koji su organizirali pojedini klubovi, naš klub nitko nije obavijestio za sastanak, a da jeste vjerojatno se nebi ni odazvali. Smatramo da je sastanak održan s ciljem da se napravi dogovor pojedinih klubova tko će ući u Premijer ligu i da se pokušaju spasiti neki klubovi od ispadanja. Sloga ima prioritetan cilj ostanak u ligi i tom cilju smo veoma blizu. Očigledno su naši posljednji rezultati poremetili planove pojedinim klubovima i smatraju se ugroženim, zato i sva ova pompa. Sve naše utakmice se nalaze dostupne javnosti na youtube kanalu i svatko može pogledati i dati svoj sud. Predlažemo direktne TV prijenose naših utakmica do kraja prvenstva jer nemamo što skrivati. Na kraju želimo svim klubovima sportsku sreću u nastavku prvenstva i da svi ostvare svoje zacrtane ciljeve na sportskom terenu, a ne u kancelarijama i kuloarima” – istakli su iz FK Sloga Simin Han.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});