fbpx

Igrači Manchester Uniteda ostaju bez 44 milijuna eura?

Autor: Federalna.ba

Nogometaši Manchester Uniteda izgubit će čak 44 milijuna eura ukoliko 'Crveni vragovi' ostanu bez plasmana u Ligi prvaka iduće sezone.

Ugovori igrača su tako složeni da ukoliko ManU ostane bez plasmana u elitno natjecanja ‘Starog kontinenta’ svaki igrač će dobiti 25 posto manju plaću. Na razini cijele sezone to bi iznosilo ukupno 44 milijuna eura.

Svlačionica ‘Crvenih vragova’ već je ostala bez 35 milijuna eura nakon petog mjesta osvojenog lani, a sve bi se moglo ponoviti i ove sezone.

Momčad Josea Mourinha je trenutačno na šestom mjestu bez izgleda da kroz prvenstvo osigura ‘Champions League’. Jedini način je osvajanje Europske lige iduće srijede protiv Ajaxa.

Smanjene plaće prijeti svim igračima osim onih koji zarađuju manje od 25.000 eura tjedno, a to su Timothy Fosu-Mensah i Axel Tuanzebe.

Moguće smanjenje plaće očito ne brine kapetana Waynea Rooneyja koji je prije nekoliko dana u casinu u svega dva sata izgubio 500.000 funta ili 4,3 milijuna kuna.

Prema pisanju The Suna, Rooney je iskoristio odlazak supruge Coleen i djece na odmor kako bi se zabavio u poznatom mančesterskom casinu “235”, gdje je za samo dva sata ‘spržio’ pola milijuna funti.

The Sun navodi kako Rooney ima velikih problema s kockanjem, te da hitno mora potražiti pomoć.

Autor: Federalna.ba

ZADNJE VIJESTI