fbpx

Ismet Sejfić završio sezonu u Mađarskoj i postao najtraženiji košarkaš tamošnje lige

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Uspješni bh. košarkaš Ismet Sejfić završio je sezonu u košarkaškom prvenstvu Mađarske gdje je odveo svoj klub Pecsi VSK do play-offa, u kojem su izbačeni od velikog favorita Kormenda.

Predvođeni našim odličnim centrom Panthersi su u prvoj utakmici napravili iznenađenje i odnijeli pobjedu u gostima, ali u nastavku serije Kormend je bio uspješniji.

Sejfić je kroz čitav tjedan dominirao u dresu mađarskog kluba. Svojim učinkom postao je jedan od najboljih igrača mađarskog prvenstva, a bio je i najuspješniji centar u regularnom dijelu sezone s prosjekom od 16,8 poena i 8 skokova.

“Ovo je za Pecsi VSK najveći uspjeh u posljednja dva desetljeća, tako da sam već dobio ponudu da potpišem višegodišnji ugovor. Pored njih za moje usluge interes je pokazalo još nekoliko klubova iz Mađarske u kojoj sam trenutno najtraženiji košarkaš. Moje dobre igre nisu prošle nezapaženo, tako da imam ponude iz nekoliko jakih europskih liga. Gdje ću nastaviti karijeru odlučit ću u narednih 15 dana. Trenutno odmaram u Sarajevu, a već 1. lipnja počet ću se pripremati za novu sezonu s Almirom Karkeljom koji je zaslužan za moju odličnu fizičku spremu i, naravno, s Ozrenom Seleskovićem” – kaže Ismet Sejfić.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI