fbpx

Jakupović sudi prvoligaški derbi u Travniku, a Jelić u Gradačcu

Autor: Dnevno.ba

TEŠANJ - Svi susreti 2. Kola Prve lige FBiH igraju se u subotnjem terminu od 17.30 sati. Prognoze ponovno govore da će biti iznimno nepovoljni vremenski uvjeti, ali svima su isti, pa se nitko nema pravo žaliti glede svega toga.

Rudar iz Kaknja najuvjerljivije krenuo je u novu sezonu porazivši Bratstvo s 3:0, međutim sada je pred Kakanjcima zahtjevna gostujuća zadaća s obzirom da ih dočekuje novi prvoligaš TOŠK iz Tešnja, jedna ambiciozna momčad, ali koja nije krenula u skladu s očekivanjima budući da je u 1. Kolu izgubila od Iskre u Bugojnu.

Bugojanci će ove subote na noge Orašju koje je svakako favorit pred svojom publikom, dok bi goste sasvim sigurno tu i bod zadovoljio. Spomenuto Bratstvo u Gračanici dočekuje Veleža, koji je poput njih krenuo porazom, pa mu ovaj susret dođe kao možebitno “vađenje”!

Slaven će u Živinicama dočekati Metalleghe, te pobjedom nastiojati oplemeniti bod s gostovanja u Travniku, dok će “Veziri” ponovno biti domaćini, a ove subote u goste im stiže Bosna iz Visokog, pa pošto je riječ o derbiju odlučeno je da ga vodi premijerligaški sudac Edin Jakupović iz Bihaća.

Zvijezda i Sloga igraju još jedan derbi u kojem je sve moguće, a pravdu na tom susretu dijelit će Širokobriježanin Frano Jelić. U Bihaću se sastaju Jedinstvo i Igman, klubovi koji su porazima zakoračili u sezonu, dok nas u Sarajevu na Otoci čeka sraz Olimpika i Čapljine, dvaju klubova koji su pobjedama ušli u novu prvoligašku sezonu.

Parovi 2. Kola (subota, 17.30)

ŽIVINICE: Slaven – Metalleghe BSI (Sudac: Antoni Bandić – Grude)
GRADAČAC: Zvijezda – Sloga (Sudac: Frano Jelić – Široki Brijeg)
BIHAĆ: Jedinstvo – Igman (Sudac: Elvedin Topuzović – Tuzla)
SARAJEVO: Olimpik – Čapljina (Sudac: Jasmin Varupa – Travnik)
GRAČANICA: Bratstvo – Velež (Sudac: Sanel Silić – Cazin)
TEŠANJ: TOŠK – Rudar (Sudac: Hermin Muslić – Bihać)
TRAVNIK: Travnik – Bosna (Sudac: Edin Jakupović – Bihać)
ORAŠJE: Orašje – Iskra (Sudac: Ismet Ibrahimkadić – Tešanj)

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI