fbpx

Josip Ivančić nastupa u Crnču na finalu turnira, a u petak mnoge zvijezde u četvrtfinalu!

Autor: Dnevno.ba

CRNAČ - Kompletirana je osmina završnice 7. Malonogometnog turnira "Crnač 2017.", a ovog petka nas očekuju četiri istinske malonogometne poslastice u sklopu četvrtfinalne večeri ovog sve atraktivnijeg turnira.

Ekipa Binvesta iz Posušja nastavila je s dobrim igrama te se potpuno zasluženo našla među najboljih osam ekipa svladavši sastav Trna sa 7:3. Rezultat ove utakmice bio je u egalu gotovo pola sata, a onda su se igrači Binvesta uspjeli odvojiti i mirno privesti utakmicu kraju. Strijelci za Binvest bili su Ivan Jurišić (4), Vladimir Čutura (2) i Ivan Ćuk, a za Trn Josip Stojanović (2) i Ivan Hrkać.

Sa ova dodatna četiri gola, Ivan Jurišić je trenutno najbolji strijelac turnira sa osam pogodaka.

Stolac je publiku u Crnču kroz sve ove godine navikao na dramatične utakmice, no utakmica protiv Udruge BETA bila je još više od toga. Prvo je Stolac preko Darke Raguža došao u vodstvo, da bi preko Matka Krilića, Josipa Peara i Leona Kozarića BETA kreirala preokret. Potom Darko Raguž i Boris Katičić vraćaju utakmicu u egal, a onda Luka Putica pogađa za novo vodstvo BETE od 4:3. Tada na scenu stupa Ivan Drežnjak koji s dva svoja gola donosi pobjedu 5:4 ekipi Stolac. Kada se sve sagleda, drama je premala riječ za opis ove utakmice.

Tko god imalo poznaje ekipe Tića i S.S. Bagušić, zna da su to dvije vrlo slične ekipe, stoga i ne čudi što smo pobjednika doznali tek nakon šesteraca. Sama je utakmica bila potpuno izjednačena, s nizom prilika na obje strane, ali vratari su bili na zavidnom nivou. Zanimljivo je to da je ekipa S. S. Bagušić-Tropicana Posušje još jednom primila gol u posljednjoj minuti, uz tu razliku što im sada šesterci nisu bili sretni. Golove za spomenute dali su Tomislav Barišić i majstor za slobodnjake, Ivan Petric, a za Tiće-Mplast Ante Knezović i Marko Mikulić.

Imali smo dojam kao da nam se događa déjà-vu jer smo gledali još jednu totalno neizvjesnu utakmicu koja je završila istim rezultatom i na isti način kao i prethodna. Jedino su akteri bili drugačiji. I jedni i drugi mogu žaliti za brojim propuštenim prilikama, naravno, više ekipa Pologa jer će Lole imati priliku za popravni. Golove za Lole postigli su Josip Crnjac i Vinko Palac, a za Polog Ivo Ramljak i Petar Marić.

Ekipa Europrodukta Imotski još je jednom pokazala svoju klasu, odličnu igru te nisu dopustili svome protivniku značajnije prilike. Za Imotski tako protiv Central osiguranja prvo pogađa Zvonimir Perković Šantar, pa potom Petar Kljenak eurogolom povećava vodstvo da bi konačan rezultat postavio Marin Jonjić.

Rezultati osmine završnice:

Binvest Posušje – Trn 7:3
Udruga BETA – HMNK. Stolac 4:5
Tići-Mplast – S. S. Bagušić-Tropicana Posušje 5:4 (2:2)
Lole Crnač – Polog 6:5 (2:2)
Europrodukt Imotski – Central Osiguranje 3:0

Raspored četvrtfinalne večeri (petak, 23. lipnja):

20.00: Lole Crnač – HMNK. Stolac
21.00: Mepas – Tići-Mplast
22.00: Europrodukt Crnač – Binvest Posušje
23.00: Europrodukt Imotski – Parts

Ovog petka se uistinu isplati doći u Crnač, jer je četvrtfinalna večer na ovom turniru uvijek nekako priča za sebe, a vidjeti na djelu takve majstore kao što su Franko Jelovčić, Josip Suton, Saša Babić, Mika Hrkać ili Ivan Drežnjak nešto je neprocijenjivo.

Već u subotu slijedi polufinale, a zatim u nedjelju velika završnica uz nastup Josipa Ivančića u glazbenom dijelu večeri, međutim tu su i brojna druga iznenađenja. Jednostavno, Crnač ide korak ispred ostalih.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI