fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

JOŠKO JELIČIĆ: Hrvatska ima nevjerojatne rezerve u napadu

Autor: HTV

ZAGREB - Kao i izbornik Dalić, i stalna ekipa emisije Zabivaka Joško Jeličić i Stipe Pletikosa je u analizi četvrtfinala s Rusijom najviše zamjetila probleme s napadačkom fazom igre hrvatske nogometne reprezentacije.

Dalić svjestan problema: Prema naprijed moramo puno bolje

Previše igramo na duge lopte, mi tu imamo nevjerojatne rezerve. To bi se trebalo riješiti ulaskom trećeg veznog igrača, uvođenjem Brozovića protiv Rusije smo prodisali, kaže Joško Jeličić o problemima u organizaciji igre, dodavši: Nedostaje nam koordinacije u zadnjoj trećini da bi mogli poentirati.

Čini se da smo maksimalno potrošeni nakon dvije utakmice s produžecima, ali igrače puni kad vide ove trgove, kad vide energiju ljudi, kaže Jeličić o potrošenosti igrača.

Analizirali su Jeličić i Pletikosa i Engleze.

Englezi su možda najbrža ekipa na SP-u, a druga najmlađa. U prilog im je išao odlazak na SP bez velikih očekivanja. Kad igraš protiv bržih i mlađih, nećeš juriti s njima, nego ćeš biti jako oprezan i kompaktan. Nevjerojatno su učinkoviti u prekidima, smatra Jeličić.

Stipe Pletikosa je dodao: Sterling i Kane mi stvarno ostavljaju dobar dojam, iako je Sterling u Engleskoj izvrgnut kritikama. Probleme im je u grupnoj fazi napravio najvišeTunis u drugom poluvremenu, kad je tuniški izbornik zaigrao praktički čovjek na čovjeka, promijenio formaciju u identičnih 3-5-2.

Autor: HTV
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});