fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kiril Lazarov i Nantes srušili moćni PSG za finale Lige prvaka

Autor: Sportarena.hr

PARIZ - Nantes je prvi finalist Final Foura rukometne Lige prvaka! Senzaciju nad senzacijama priredili su danas rukometaši malog francuskog kluba pobjedivši favorizirani Paris Saint-Germain rezultatom 32:28.

Bogatim i moćnim Parižanima presuđeno je u izuzetno neizvjesnoj završnici.

Utakmicu su dobro otvorile obje momčadi i do 6:6 držao se egal, a onda je Nantes ubacio u brzinu više i ubrzo pobjegao na veliki pet golova razlike, ali Parižani su do odmora uspjeli smanjiti zaostatak na samo tri gola razlike.

Furioznim otvaranjem nastavka Nantes je udvostručio svoju prednost i imao šest golova razlike i dobro su se držali sve do pred kraj utakmice kada je PSG uspio u dvije minute smanjiti zaostatak sa četiri na samo gol razlike.

Tada su i suci malo vukli Parižane, isključivši dva igrača Nantesa, no šou je ukraoCyril Dumoulin, vratar Nantesa koji je obranio nekolikcinu zicea i sedmerac za veliko slavlje svoje momčadi koja je na kraju podigla razliku na četiri u svoju korist.

Do velikog slavlja vodili su ih Nicolas Tournat i veliki Makedonac Kiril Lazarov sa po osam golova.

Lazarov je s ukupno 57 golova u Final Fourovima postavio novi rekord po broju postignutih zgoditaka srušivši s trona tako Filipa Jichu i Momira Ilića.

S druge strane sa šest golova najbolji je bio Nedim Remili, a pet je dodao Mikkel Hansen. Veliki Thierry Omeyer danas nije bio raspoložen i imao je samo dvije obrane od 18 udaraca u okvir njegovog gola.

U finalu će tako nastupiti naš Jerko Matulić koji je član Nantesa, a nesretan će bitiLuka Stepančić koji je s moćnim PSG-om opet ostao bez finala. Obojica su danas ostala bez gola.

U drugom polufinalnom susretu kasnije igraju Vardar i Montpellier.

Autor: Sportarena.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});