fbpx

KUP BiH: Favoriti sigurni – Toni Jović sredio Veleža i u Vrapčićima

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Nakon Travnika, koji je u utorak eliminirao momčad Orašja, doznali smo još pet sudionika četvrtzavršnice domaćeg Kupa.

Zrinjski je nakon uvjerljivih 3:0 u prvoj utakmici dobio i uzvrat protiv gradskog suparnika Veleža. Ovaj put u Vrapčićima sa 2:1, a oba gola za “Plemiće” zabio je Toni Jović. On je suparničku mrežu pogađao u 11. i 18. minuti, dok je poraz “Rođenih” ublažio Ćemalović zgoditkom u 51. minuti.

Sarajevo je sa čak 5:0 u Gradišci torpediralo Kozaru i također potvrdilo svoj prolaz dalje. Dvostruki strijelac za “Bordo” momčad bio je Amer Bekić, a mrežu domaćih još su pogađali Novaković, Hebibović, te Sajid Husejinović, koji je golom iz kaznenog udarca u posljednjoj minuti postavio konačnih 5:0.

Mladost je nakon visokih 6:1 i u uzvratu dobila Slaviju iz Istočnog Sarajeva. Mreže su mirovale do sredine drugog poluvremena, međutim Mladost u završnici postiže dva gola za pobjedu 2:0 i tako s ukupnih 8:1 prolazi dalje.

Dalje ide i branitelj naslova Radnik iz Bijeljine koji je u ranoj fazi današnjeg uzvrata primio gol od Rudara iz Kaknja čime su gosti anulirali poraz od 1:0 iz prve utakmice, no nakon toga su se domaćini uozbiljili i na kraju slavili s visokih 5:1.

Bosna Sema je poražena u Lukavcu od Radničkog 3:2, ali s obzirom na zalihu iz prvog dvoboja (6:0) nije bilo zime za goste iz Sarajeva, koji su se na taj način plasirali među osam najboljih.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI