fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Lijepu srpsku košarkašicu prebio dečko: Htio ju zadaviti zbog nekadašnje zvijezde Big Brothera!

Autor: Dnevno.hr

Do incidenta je došlo nakon što su u javnost dospjele fotografije Simona sa starletom Sorajom, nekadašnjom zvijezdom Big Brothera.

Srpsku košarkašicu, Milicu Dabović, u nedjelju poslijepodne napao je bivši dečko Šime Šiklić Simon. Simon, inače hrvatski državljanin i nekadašnji rukometaš, pokušao je zadaviti Milicu, odnosno, držao ju je u području vrata, prenosi srpski Blic.

Do incidenta je došlo nakon što su u javnost dospjele fotografije Simona sa starletom Sorajom, nekadašnjom zvijezdom Big Brothera. Simon i Soraja fotografirani su u jednom beogradskom klubu, a prema slikama izgleda da su njih dvoje vrlo bliski i da se tijekom cijele večeri nisu razdvajali, piše Blic, koji ujedno tvrdi da je Milica svo to vrijeme bila kod njihove kuće.

“Nastao je već problem zbog moje izjave da bi spao s konja na magarca kada bi bio sa Sorajom. Tada smo se posvađali, pa joj se vjerojatno otišao ispričati. Drago mi je što se to dogodilo, sad mogu lakše prekinuti vezu”, izjavila je Milica Dabović, koja je prije tri godine igrala u Hrvatskoj, za Novi Zagreb.

Lijepa košarkašica nasilje je prijavila policiji koja je za Simonom raspisala tjeralicu. On se pak trenutno nalazi u Srbiji, a novinari Blica pokušali su ga dobiti za komentar, no, on nije bio raspoložen.

Simona je uspio kontaktirati srpski Alo, a evo kako je komentirao cijelu situaciju. “Soraja i ja smo prijatelji već pet godina, nas nitko nije mogao vidjeti da razmjenjujemo nježnost. Zvali ste i Milicu i napravili ste mi problem. Ona se sad jako naljutila. Ja sam je zvao milijardu puta da izađe sa mnom i mojim prijateljimka, ali ona ne voli to. Dogodilo se da je naš stol bio pored Sorajinog stola, ona je bila sa svojim, ja sa svojim društvom i ništa se nije dogodilo. Nije istina da nisam spavao kod kuće. Milica i ja živimo zajedno, ali imamo dva stana, ja sam spavao u drugom stanu. Ja sad idem u Francusku, ovo je kriminal što mi radite” , izjavio je za Alo Simon.

Milica je u nedjelju pak potvrdila za Blic kako je veza između njih gotova, ali incident nije spominjala. “Mogu samo reći na račun tih fotografija: ‘Bilo je lijepo dok je trajalo’. Više ne se ne mogu baviti time, prioritet su mi djeca i humanitarne akcije”, komenirala je Milica.

Milica je inače dosta aktivna na društvenim mrežama i ima vojsku obožavatelje, a oglasila se i na Twitteru. Ipak svoj je status ubrzo izbrisala, a u njezinoj objavi stajalo je: “Zamislite moje sreće, Simon me zamijenio Sorajom. Sretno mu”!

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});