fbpx

Mepas i Lole u večerašnjem velikom finalu Crnča

Autor: Dnevno.ba

CRNAČ - Pune tribine, toplo vrijeme i odlične utakmice opis je polufinalne večeri malonogometnog turnira Crnač 2017.

Mepas je uspio svladati ekipu iz Imotskog dok su Lole nadigrale ekipu Europrodukt Crnač. Rezultati su sljedeći:

Mepas – Europrodukt Imotski 3:1
Lole Crnač – Europrodukt Crnač 7:2

Ekipa Mepasa ponovno ima priliku braniti naslov u Crnču, ali do tog su uspjeha došli vrlo, vrlo teško. Ekipa Europrodukta Imotski bila im je potpuno ravnopravna i s gotovo jednakim brojem prilika. Valja istaknuti kako su vratari Franko Bilić i Branimir Jonjić bili na izuzetno visokoj razini. Povela je ekipa iz Imotskog golom Ivana Ćapina-Jegulje, a poravnao je Josip Suton. Franko Jelovčić dovodi Mepas u vodstvo, a Saša Babić minut prije kraja postavlja i konačan rezultat.

Lole su po prvi puta uspjele ući u veliko finale ovog prestižnog turnira. Iako rezultat govori kako je ovo bila jedna lagana utakmica stvari na terenu bile su kudikamo drugačije. I jedni i drugi su imali svoje šanse, a razlika je ta što su Lole svoje iskoristile. Golove za Lole Crnač postigli su Mirko Hrkać (3), Bilal Jelić (2), Nermin Kahvedžić (2) i Ante Crnjac, a za Europrodukt Srđan Ivanković i Mario Mikulić.

Raspored večerašnjeg programa, finalna večer:

20.00: Utakmica za treće mjesto: Europrodukt Crnač – Europrodukt Imotski
21.00: VELIKO FINALE: Mepas – Lole Crnač

Finalna večer ovog turnira dovoljno govori za sebe. Sigurno je da nas očekuju dvije maestralne utakmice, a osobito ona finalna.

Sama župa slavi i svoga zaštitnika, Presveto Srce Isusovo, tako da su domaćini zasigurno sretni što su ove godine bili u mogućnosti i organizirati finale na taj dan.

Nakon finalne utakmice sve prisutne zabavljati će JOSIP IVANČIĆ!

Sve je ovo jedna odlična pozivnica za sve Vas, stoga, vidimo se večeras u Crnču.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI