fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MOURINHO: City je favorit za jednu od prve četiri pozicije

Autor: Sportsport.ba

Jose Mourinho pred veliki gradski derbi Manchester Uniteda i Manchester Cityja pritisak i ulogu favorita želi prebaciti na ekipu Pepa Guardiole.

Prema tvrdnjama Josea Mourinha, Manchester City je favorit kada je u pitanju borba ove dvije ekipe za jedno od prva četiri mjesta u Premier ligi.

Ovi rivali koji se nadaju jednom od mjesta koja vode u Ligu prvaka, odmjerit će snage u četvrtak na Etihadu. Manchester City se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji samo bod ispred Uniteda.

“Oni će do kraja sezone igrati po jednu utakmicu tjedno, dok mi igramo i polufinale Lige Europe koje nam je veoma važno”, rekao je Mourinho.

“Jasno je da igranje jednog susreta tjedno podiže ekipu na novi nivo, tako da će nama biti puno teže, ali ćemo pokušati.”

“Nije bitno hoćemo li osvojiti neku titulu. Mogu reći da će ova sezona biti početak uspješnijeg perioda za United”, izjavio je Portugalac. “U stvari, mi smo već osvojili Community Shield i EFL Kup, a ako uspijemo osvojiti Ligu Europe i budemo igrali Super Kup u kolovozu, to će biti fantastično”, dodao je na kraju trener Manchester Uniteda.

Autor: Sportsport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});