Najduža utakmica ikad odigrana u Premijerligi BiH i pobjeda Širokog Brijega protiv Borca

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Nogometaši Širokog Brijega pobjedom 2:0 protiv Borca uljepšali su proslavu 21. rođendana svojih vjernih "Škripara" u utakmici protiv Borca koja će se dugo pamtiti iz razloga što je ista imala tri duža prekida, no ipak je uspješno privedena kraju.

Prvi prekid se dogodio u 12. minuti i potrajao je čitavih sedam minuta, a usljed nevremena koje je zahvatilo Široki Brijeg svjetlost reflektora je toliko oslabila da se utakmica nije mogla nastaviti. Prije tog prvog prekida stopostotnu šansu nakon proigravanja Menala propušta Dino Ćorić, međutim nakon nastavka utakmice isti ovaj igrač koristi idealno proigravanje Begonje i zabija za 1:0.

Do okončanja prvog dijela ravnopravna utakmica, par poluprilika gostiju iz Banja Luke, te u sudačkom dodatku vremena novi prekid, ponovno zbog poteškoća sa radom reflektora.

Domaćin je bolje ušao u nastavak susreta, pa se sa dvije odlične intervencije nakon pokušaja Barišića i Josipa Ćorića istakao vratar Avdukić.

U 65. minuti dosuđen je kazneni udarac za Širokobriježane nakon prekršaja Dujakovića nad Menalom, no baš nakon tog detalja nestalo je potpuno struje. Taj treći prekid bio je najduži, u trajanju od 14 minuta, međutim utakmica je ipak nastavljena, a Dejan Čabraja je pogodio iz kaznenog udarca za konačnih 2:0.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI