fbpx

Nakon uspjeha u boksu menadžer Dalibor Ban kreće i u posao s nogometašima!

Autor: Nina Sarić / Dnevno.ba

REGENSBURG - Dalibor Ban dobro je poznato ime u svijetu boksa na cijelom Balkanu, ali i u Europi. Ovaj poznati i sposobni menadžer iz Travnika i njegova "Kobra Boxpromotion" imaju velikog udjela i zasluge za uspjehe bh. boksača Damira Belje, Edina Puhala, Alema Begića...

“Boks je moja velika ljubav i teško sebe mogu zamisliti bez ovog sporta. Svoja poznanstva u boksu maksimalno sam iskoristio da pomognem momcima iz Bosne i Hercegovine. Drago mi je što sam pomogao da BiH dobije nekoliko vrhunskih boksača. Sigurno da će i narednih godina Damir Beljo i Edin Puhalo nastaviti sa pobjedama i promoviranjem Bosne na pravi način širom svijeta” – kaže ovaj Travničanin koji je dobio i nadimak balkanski Don King.

Ovaj boksački menadžer u 2017. godini postao je zastupnik i nekoliko nogometaša iz BiH.

“Riječ je o mladim nogometašima koji, ako nastave s dobrim radom, sigurno mogu napraviti velike karijere i u budućnosti zaigrati za Zmajeve. Već je nekoliko bh. talenata bilo na probama u nekoliko njemačkih klubova, a u 2018. godini očekujemo i prve zapaženije transfere. Uz sport uvijek je nekako bila srodna i muzika, tako da sam odlučio da od 16. ožujka krenem s organizacijom koncerata popularnih balkanskih pjevača u Regensburgu. Na mom prvom koncertu tako će nastupiti Goga Sekulić. Svaka dva tjedna ljubitelji balkanske muzike iz Regensburga i okoline moći će uživati u nezaboravnom provodu” – kaže Dalibor Ban.

Autor: Nina Sarić / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI