fbpx

Odlična uvertira hrvatskih reprezentativaca pred “Super Eight” u Širokom Brijegu

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Svega je pet dana ostalo do ovogodišnjeg izdanja, već sedmog po redu "Hercegovina Opena", koji će se održati 26. studenog (nedjelja) u Gradskoj sportskoj dvorani "Pecara" u Širokom Brijegu.

Središnji događaj ovog karate turnira, kojim se ujedno obilježava 15 godina postojanja Karate kluba “Široki Brijeg” bit će “Super Eight”, turnir trenutno najboljih boraca iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Slovenije, te Bosne i Hercegovine.

Među sudionicima ovog velikog sportskog događaja su i braća Anđelo i Ivan Kvesić, koji su upravo ponikli u KK “Široki Brijeg”, a danas su hrvatski reprezentativci, te osvajači odličja s mnogih velikih natjecanja poput svjetskih i europskih prvenstava. Pored njih dvojice boje Republike Hrvatske branit će i njihov klupski i reprezentativni kolega Ivan Martinac.

Upravo su Anđelo Kvesić i Ivan Martinac proteklog vikenda u Zagrebu sudjelovali na “Kupu nacija” i s reprezentacijom Hrvatske osvojili prvo mjesto. To im je bila ujedno zadnja provjera pred nastup u Širokom Brijegu, dok je Ivan Kvesić imao lakšu povredu, pa nije želio ništa riskirati pred nastup u Širokom Brijegu, jer mu je, baš kao i starijem bratu Anđelu, prvenstvena želja da se u najljepšem mogućem svjetlu pokaže i dokaže tu među svojima.

Inače, ulaz u dvoranu na Pecari tom prilikom će biti besplatan za sve posjetitelje, a očekuje se i bogata tombola sa uistinu vrijednim nagradama.

Karate klub “Široki Brijeg” i na ovaj način želi popularizirati ovaj sport u svome gradu i zapravo to je poklon kluba gradu za njegov treći rođendan.

Uopće ne sumnjamo kako će publika znati prepoznati jedan ovakav događaj i svojom nazočnošću uveličati cijeli spektakl, kao što uopće ne sumnjamo da će i naši predstavnici pružiti svoj maksimum i polučiti sjajan rezultat ili bolje rečeno nastaviti kontinuitet uspješnih rezultatskih ostvarenja u ovoj sezoni.

Svečano otvaranje turnira je u 18 sati, a tom prilikom očekujemo i brojne uzvanike iz ovdašnjeg javnog, gospodarskog, političkog, sportskog, kulturnog, odnosno općenito društvenog života i Širokog Brijega i cijele Hercegovine, jer vrata ovog sportskog kolektiva svima su širom otvorena i svi su dobrodošli.

Podsjetimo, u petak, 24. studenog, u Gradskoj sportskoj dvorani na Pecari, povodom održavanja turnira, bit će upriličena i press konferencija s početkom u 14 sati, a na istoj će tom prilikom govoriti Anđelo i Ivan Kvesić, te drugi akteri iz organizacijskog i natjecateljskog dijela “Hercegovina Opena”.

Vidimo se u nedjelju, 26. studenog, navodi se u priopćenju Karate kluba “Široki Brijeg”.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI