fbpx

On će poslati Rogera Federera u mirovinu i ubrzo zavladati tenisom!?

Autor: Tportal.hr

Mladi Alexander Zverev igra briljantno ove sezone, a ovih dana postavio je legendarnog Juana Carlosa Ferrera za svog novog trenera i nada se napadu na prvo mjesto ATP ljestvice...

Tenisom posljednjih godina vladaju iskusni igrači, ali neće još dugo. Alexander Zverev velikim koracima grabi prema samom vrhu, a ove sezone već je osvojio veliki ATP 1000 turnir u Rimu, četvrti na ATP razini u karijeri, pokazavši da se već sada može nositi s najboljima.

Mladi 20-godišnji Nijemac ruskog podrijetla daleko je najbolji tenisač svoje generacije, a nalazi se na šestom mjestu po broju osvojenih bodova ove sezone, odmah iza našeg Marina Čilića kojem će iz godine u godinu biti sve veća prijetnja.

Ambicioznom mladiću žuri se preuzeti teniski vrh pa je odlučio legendarnog osvajača Roland Garrosa Juana Carlosa Ferrera postaviti za svog novog trenera.

‘Zverev je poseban igrač, ima sve potrebno da postane šampion. To je izazov koji me ispunjava uzbuđenjem i željom da dam sve od sebe,’ izjavio je Ferrero koji je u karijeri bio prvi igrač svijeta i sada će sa Zverevom pokušati to ponoviti.

Nadal je u svojim izjavama već godinama najavljivao upravo ovog mladog igrača kao budućeg vladara tenisa, a to bi vrijeme vrlo brzo moglo doći. Upravo Zverev bi mogao prekinuti trenutnu dominaciju Rafe i Rogera te ih poslati u zasluženu mirovinu…

Autor: Tportal.hr

ZADNJE VIJESTI