fbpx

PL BiH: Miloš Filipović učvrstio “Plemiće” na vrhu poretka, uvjerljiv trijumf Sarajeva u Bijeljini

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Nogometaši Zrinjskog golovima Miloša Filipovića savladali su Mladost u derbiju 9. Kola PL BiH sa 2:0 i na taj način učvrstili vrh prvenstvenog poretka.

“Plemići” su do prvog zgoditka stigli u završnici prvog poluvremena kada Filipović pogađa iz kaznenog udarca kojem je prethodio prekršaj nad Bilbijom. Gostujući strateg Edis Mulalić je tom prilikom zaradio i isključenje zbog prosvjedovanja nakon dosuđenog penala.

Filipović je do drugog zgoditka stigao u 65. minuti iskoristivši pogrešku suparničkog vratara.

Sarajevo je bilo uvjerljivo u Bijeljini i sa 4:1 dobilo radnika, no pitanje je u kojem bi smjeru išla utakmica da u 14. minuti nije za goste dosuđen dvojben jedanaesterac kojeg Krste Velkoski pretvara u početnih 1:0.

Golovima Mersudina Ahmetovića u 54. i 70. minuti “Bordo” momčad je stigla do uvjerljivih 3:0, a kasnije preko Marka Mihojevića prednost je povećana i na 4:0. U sudačkom dodatku vremena Glišić je postigao počasni gol za domaće.

Čelik je ostvario domaću 2:0 pobjedu nad GOŠK-om. Aldin Šišić je u 26. minuti zabio prvi, a Germain Koudio u 43. minuti i gol za konačnih 2:0.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI