fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PL BiH: Večeras derbi na Grbavici, sutra u Doboju kod Kaknja

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Nogometni premijerligaši tri susreta 4. Kola igraju danas (subota), a tri sutra (nedjelja). Prvi će na travnjak Vitez i Sloboda, dva kluba koja imaju po jedan bod u prva tri nastupa, pa u današnjem međusobnom sučeljavanju u Vitezu od 17 sati traže prvu pobjedu.

Zrinjski će od 20 sati ugostiti Krupu u utakmici na kojoj će pravdu dijeliti Elvis Mujić iz Banovića. “Plemići” će se pokušati vratiti na pobjedničke staze poslije pretrpljenog poraza u Bijeljini, međutim Krupa je jedna od tri momčadi koje ne znaju za poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva, pa igrači Blaža Sliškovića itekako trebaju biti oprezni.

Treći susret današnjeg dijela programa ujedno je derbi ovog kola pošto se na Grbavici od 20.30 sastaju Željezničar i Borac, klubovi koji imaju po dvije pobjede i jedan poraz iz uvodna tri kola. U večerašnjem susretu nema favorita i teško je bilo što prognozirati u utakmici gdje će pravdu dijeliti Tomislav Čuić iz Tomislavgrada.

Prvi dvoboj nedjeljnog dijela programa igra se na Bilinom Polju od 16.30 gdje će Čelik protiv vrlo dobrog Radnika pokušati doći do prvih bodova u sezoni, ali i gosti eventualnom pobjedom dodatno učvrstiti visok plasman, a možda izbiti i na sam prvenstveni vrh.

Na vrhu je trenutno Mladost, jedina momčad s maksimalnih devet osvojenih bodova kojoj u goste stiže Sarajevo i domaćini zasigurno vjeruju kako nakon Viteza, Željezničara i Borca mogu skinuti skalp i “bordo” momčadi koja je na startu nove sezone gotovo neprepoznatljiva.

GOŠK je upravo u prošlom kolu iznenadio gostujućim trijumfom kod Sarajeva, a u nedjelju će pokušati isto učiniti i pred domaćom publikom u srazu sa Širokobriježanima, koji su pak za sada najefikasnija momčad lige sa šest postignutih golova.

Raspored 4. Kola

Subota, 12. kolovoza:
VITEZ: Vitez – Sloboda (Sudac: Zoran Grbić – Prijedor; 17.00)
MOSTAR: Zrinjski – Krupa (Sudac: Elvis Mujić – Banovići; 20.00)
SARAJEVO: Željezničar – Borac (Sudac: Tomislav Čuić – Tomislavgrad; 20.30) – Moja TV

Nedjelja, 13. kolovoza:
ZENICA: Čelik – Radnik (Sudac: Haris Kaljanac – Sarajevo; 16.30) – BHT1
DOBOJ KAKANJ: Mladost – Sarajevo (Sudac: Vladimir Bjelica – Istočno Sarajevo; 17.30) – Moja TV
GABELA: GOŠK – Široki Brijeg (Sudac: Dragan Petrović – Banja Luka; 17.30)

Poredak:
Mladost 9, Radnik 7, Široki Brijeg, Borac, Željezničar i Zrinjski 6, Sarajevo, Krupa i GOŠK 3, Vitez i Sloboda 1, Čelik 0 bodova.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});