fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PL BiH: Željo želi Sarajevu nanijeti i treći uzastopni domaći poraz!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Dva susreta 5. Kola Premijerlige BiH igraju se u subotu, a četiri u nedjelju. Jedan od dvaju subotnjih dvoboja je i vječiti gradski derbi Sarajeva i Željezničara kojeg gosti s Grbavice dočekuju u znatno boljem raspoloženju, jer su trenutno drugoplasirana momčad sa 9 osvojenih bodova, dok je Sarajevo sa 4 boda u drugom dijelu poretka. "Bordo" momčad je poražena od Zrinjskog i GOŠK-a u dva uvodna domaća nastupa, pa bi eventualni poraz i protiv Želje možda bio malo previše, međutim kako igraju jedni, odnosno drugi nije nemoguć takav epilog. Dapače, gosti ulaze kao lagani favoriti u utakmicu, no kako je to vječiti derbi kao i uvijek sva tri znaka su moguća.

Sutra se još sastaju Krupa i Čelik u dnevnom terminu od 17 sati, a riječ je o klubovima koji su bodovno poravnati sa po 3 osvojena boda s tim da Krupa još uvijek čeka na prvu pobjedu u sezoni.

Nedjeljni program će biti iznimno bogat pa će prvi na teren od 17 sati Radnik i GOŠK, a ovaj dvoboj prenosit će i BHT1. Radnik je jako dobro ušao u sezonu, ali su u prošlom kolu uvjerljivo izgubili od Čelika, pa im dvoboj s “Lavovima” dolazi kao svojevrsno “previjanje rana”, no s obzirom da su gosti u zadnja dva nastupa srušili Sarajevo i Široki Brijeg bez izgleda nisu ni u Bijeljini.

Večernji nedjeljni termin nam donosi tri dvoboja, pa će tako vodeća Mladost u goste Širokobriježanima koji vjeruju da će prekinuti tu njihovu pozitivnu seriju, dok bi gosti vjerojatno bili zadovoljni i osvajanjem tog jednog boda.

Zrinjskog na Tušnju ne zanima samo bod, već puni plijen, međutim i Sloboda je posložila svoje redove tako da i Jagodićeva družina želi pobjedu pa možemo očekivati otvoren i dobar nogomet u gradu soli.

Borac je izgubio dvije zadnje utakmice, a nakon dvije prethodno ostvarene pobjede, pa u banjoj Luci vjeruju kako je vrijeme za povratak na pobjedničke staze, posebice ukoliko se zna da im u goste stiže posljednjeplasirani Vitez, koji možda i ne igra toliko loše koliko prezentiraju njihovi dosadašnji rezultati.

Parovi 5. Kola:

Subota, 19. kolovoza:
KRUPA NA VRBASU: Krupa – Čelik (Sudac: Zoran Soknić – Istočno Sarajevo; 17.00)
SARAJEVO: Sarajevo – Željezničar (Sudac: Tomislav Čuić – Tomislavgrad; 20.00) Moja TV

Nedjelja, 20. kolovoza:
BIJELJINA: Radnik – GOŠK (Sudac: Ermin Sivac – Zenica; 17.00) BHT1
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg – Mladost (Sudac: Adis Mulahasanović – Sarajevo; 20.00)
BANJA LUKA: Borac – Vitez (Sudac: Zoran Grbić – Prijedor; 20.00)
TUZLA: Sloboda – Zrinjski (Sudac: Edin Jakupović – Bihać; 20.00) Moja TV

Poredak:
Mladost 10, Željezničar i Zrinjski 9, Radnik 7, Široki Brijeg, Borac i GOŠK 6, Sarajevo i Sloboda 4, Krupa i Čelik 3, Vitez 1 bod.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});