fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Pogledajte fotografije i FB prepiske hrvatskih huligana i širite dalje (FOTO)

Autor: Dnevno.ba

ST. ETIENNE - Nemjerljiva šteta i nogometnoj reprezentaciji, ali i općenito državi Hrvatskoj, pa i svim Hrvatima diljem svijeta nanijela je skupina od 20-30 huligana koji su pet minuta prije kraja utakmice Hrvatska - Češka izazvali prekid utakmice. Nije bitno kolika će biti novčana kazna i hoće li biti mogućeg oduzimanja bodova "Vatrenima" koliko je bitno da smo se svrstali u red Engleza i Rusa.

A sve zahvaljujući šačici jadnika koji su zapravo doživjeli poraz, a doživjeli su iz razloga što je utakmica nastavljena, pa bez obzira što je Hrvatska nakon prekida primila izjednačujući gol oni nisu do kraja uspjeli u svom naumu, a što najbolje oslikava poruka poznatog srbijanskog huligana Ivana Bogdanova koji hrvatskim kolegama poručuje: “Pa bre koji ste vi jadnici, ne znate ni utakmicu prekinuti kako treba”!

Koliko je Hrvatska kao država u svemu ovome zakazala, kolika je eventualna krivica francuske policije u njihovim propustima za jednu je dublju i širu analizu, ali kao prvi vid početka borbe protiv huligana možda bi mogla biti objava fotografija tih neprijatelja nacionalne svetinje.

Također, ovom prilikom objavljujemo određene FB prepiske aktera nereda u St. Etienneu što policiji za početak može biti i više nego dovoljno da krene u akciju. Naravno, ako policija želi raditi svoj posao pošto još uvijek nismo sigurni je li u Republici Hrvatskoj na sceni policija ili milicija?


Stoga je naš prijedlog da ove i sve buduće fotografije huligana širite putem društvenih mreža. I nemojte misliti da će oni tako dobiti na popularnosti, jer neće. Time ćemo samo olakšati posao i policiji, i svima nama. Zašto bi inače navlačili kapuljače na svoje bolesne glave da ih nije strah pokazati se široj javnosti? Zato – samo širite.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});