fbpx

POTVRĐENA NAŠA NAGAĐANJA: Baka Slišković više nije trener Zrinjskoga!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Pisanja portala Dnevno.ba o tome kako Blaž Slišković odlazi s kormila aktualnog bh prvaka danas su dobila i službenu potvrdu.

Blaž Slišković je na osobni zahtjev odlučio odstupiti s pozicije šefa stručnoga stožera.

“Cijeneći sve što je Blaž Slišković uradio za naš klub, posebno u protekle dvije sezone u kojima je momčad odveo do dva naslova prvaka, HŠK Zrinjski je odlučio uvažiti njegov zahtjev te mu najiskrenije zahvaliti na velikom doprinosu koji je ugradio u posljednje uspjehe.

Zbog svega toga Blaž Slišković će dobiti novu funkciju u sportskom segmentu kluba s otvorenom opcijom odlaska u slučaju pronalaska novog angažmana.

HŠK Zrinjski će javnost blagovremeno obavijestiti o izboru novog šefa stručnog stožera”, stoji u priopćenju HŠK Zrinjski.

Lijepo sve to zvuči, no istina je posve drugačija. Istina je onakva kakvom ju je naš portal prikazao, jer klupska Uprava nije željela nastaviti suradnju sa Sliškovićem, te su u međuvremenu samo tražili najbezbolniji način kako sve to na najbolji mogući način široj javnosti, odnosno svojim navijačima “upakirati”. Ponavljamo još jednom – istina je samo jedna.

Prisjetimo se našeg teksta od 24. svibnja 2018. godine:

Hercegovački Zdravko Mamić dovodi Igora Štimca za trenera HŠK Zrinjski!?

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI