PREPALI SE ZRINJSKOG: Dinamo odustao od priprema u Međugorju

Autor: Hina

MEĐUGORJE - Aktualni hrvatski nogometni prvak i druga momčad na ljestvici HNL-a nakon jesenskog dijela sezone Dinamo objavio je kako zbog loših vremenskih uvjeta prvi dio priprema za proljetni nastavak neće odraditi u Međugorju već u Rovinju.

“Tu smo odluku donijeli teška srca jer smo htjeli ponovno doživjeti neopisivu atmosferu i sinergiju s našim vjernim navijačima u kraju gdje je odnos prema plavoj boji zaista poseban. Ne kaže se slučajno da se Dinamo nigdje ne voli na način kao što se voli u Hercegovini. Isto tako, u Međugorju smo željeli uhvatiti pozitivnu energiju, naboj, motivaciju i nadahnuće svojstveno za to podneblje. Silno smo se veselili ‘Plavoj noći’ u organizaciji naših vjernih navijača iz Udruge ‘Dinamo u srcu – Brotnjo’ te prijateljskoj utakmici sa Zrinjskim iz Mostara, ali na vremenske neprilike jednostavno nismo mogli utjecati. Sigurni smo da ćemo pronaći način da nadoknadimo propušteno i da to posebno mjesto posjetimo skorom prilikom jer Međugorje i boravak u Hercegovini za Dinamo su uvijek bili puno više od ‘mjesta za pripreme'”, objavio je Dinamo.

Dinamo će tako prvi dio priprema obaviti od 11. do 19. siječnja u Rovinju.

Proljetni nastavak hrvatskog prvenstva predviđen je za 17. veljače, a nakon prvih 20 kola Dinamo ima šest bodova manje od vodeće Rijeke.

Autor: Hina

ZADNJE VIJESTI