fbpx

SENZACIONALNO: Sven-Göran Eriksson novi izbornik Zmajeva!?

Autor: Faktor.ba

STOCKHOLM - Kako pišu mediji u Švedskoj za poziciju izbornika Zmajeva zainteresiran je i legendarni Šveđanin Sven-Göran Eriksson. Potvrdio je to i bivši izbornik Engleske i Meksika, koji je, između ostalih, vodio i europske velikane poput Rome, Manchester Cityja, Lazija...

– Nisam razgovarao sa ljudima iz tamošnjeg Saveza, ali me agent nazvao i ponudio mi taj posao. Naravno, znam da imaju prilično dobar tim, dobre igrače u dobrim klubovima, koji igraju u Italiji ili Njemačkoj. Iznad svega znam da je to relativno dobra zemlja. Sada nisu otišli na Svjetsko prvenstvo, ali, naravno, znam koje igrače imaju. To bi bio jako zanimljiv zadatak, ali još ne mogu reći ništa konkretno – rekao je Eriksson za FotbollDirekt.se.

Amar Osim i Robert Prosinečki u posljednje vrijeme slovili su kao glavni kandidati za klupu Zmajeva, ali je u međuvremenu objavljen i razgovor sa Fatihom Terimom. Također, kao kandidat spominjao se i Clarence Seedorf.

Eriksson se spominje i kao jedan od kandidata za izborničku klupu Australije, koja je izborila plasman na Mundijal u Rusiju, a potom je Angelos Postecoglou podnio ostavku.

Šveđanin je u dosadašnjoj karijeri vodio i Goteborg, Benficu, Fiorentinu, Sampdoriju, Leicester, Guangzhou, Shanghai, a posljednji angažman imao je u Shenzhenu. Osim Engleske i Meksika, sjedio je i na klupi Obale Slonovače.

Autor: Faktor.ba

ZADNJE VIJESTI