fbpx

Španjolac spasio Manchestera u Španjolskoj, Brazilci razveselili Ukrajince

Autor: Dnevno.ba

SEVILLA - U prvom susretu osmine finala Lige prvaka Sevilla i Manchester United su odigrali u Španjolskoj bez golova, 0-0. Uzvrat je 13. ožujka na Old Traffordu.

Bio je to spas u vrataru. U prvom susretu osmine finala Lige prvaka Sevilla i Manchester United su odigrali u Španjolskoj bez golova, 0-0. Uzvrat je 13. ožujka na Old Traffordu.

Dvoboj u Sevilli okončan je bez golova, a Manchester United i njegov trener Jose Mourinho može biti itekako sretan tim ishodom jer ih je poraza spasio vratar David de Gea. Sevilla je bila puno bolja, upitili su 24 udarca na vrata Engleza i zaslužili su pobjedu koju im je uskratio španjolski vratar. United je razočarao i morat će se jako namučiti da u Manchesteru izbace uporne Španjolce.

Prvu priliku na utakmici imala je Sevilla, ali je opasan udarac Kolumbijca Muriela vratar Uniteda de Gea jedva uspio obraniti. U 25. minuti Lukaku iz izgledne pozicije volejem šalje loptu daleko od gola, a u 42. minuti pokuašava Correa, ali preslabo za de Geu. U 45. minuti najljepša akcija Seville, Mercado je škaricama prebacio do Nzonzia, a njegov udarac glavom vratar Uniteda vadi ispod grede, dok samo minutu kasnije s pet metara Muriel puca glavom, ali De Gea i to uspijeva obraniti.

Vratar Uniteda i španjolske reprezentacije nastavio je s sjajnim obranama i u drugom dijelu, pa u 64. minuti zaustavlja udarac glavom Francuza Lengleta. U 73. minuti Sevilla nastavlja s festivalom promašaja, a ovoga puta je Sarabia glavom prebacio vrata. U 82. minuti De Gea bilježi i osmu obranu na utakmici, zaustavivši novi udarac Muriela. Rashford je u 89. minuti pokušao iz slobodnog udarca, ali lopta prolazi pored vrata.

Shakhtar je u drugoj utakmici večeri preokretom stigao do trijumfa 2:1 na d Romom. Rimljani su poveli u 41. minuti kada Under pogađa na asistenciju Edina Džeke, međutim u 52. minuti Facundo ferreyra poravnava, a eurogolom Freda u 71. minuti Ukrajinci stižu do pobjede 2:1.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI