fbpx

Srna zatražio odlazak! Pristaje li na manju plaću u Barceloni?

Autor: Večernji list

KIJEV - Darijo Srna zatražio je od Šahtara dopuštenje da napusti klub u siječnju, te ode u Barcelonu, tvrdi Mundo Deportivo. Da se nešto kuha potvrdio je u srijedu trener rudara Paulo Fonseca koji je rekao da zna za interes Barcelone, ali se nada da legenda kluba neće otići.

No, čini se da je nakon 13 godina i više od 500 utakmica u dresu Šahtara došlo vrijeme za rastanak kapetana i kluba. U susret Srni izaći će i predsjednik kluba Rinat Ahmetov, prenosi Goal.

“Ako Darijo odluči otići, bit ću na njegovoj strani. Dao je sve za Šahtar i bit ćemo ponosni što god odluči. Ispunit će se njegove želje”, rekao je Ahmetov.

No, jedan je problem u realizaciji transfera, a to bi mogla biti Srnina plaća. On u Šahtaru zarađuje oko četiri milijuna eura, a to je plaća koju mu Barcelona sigurno neće dati. Naime, pa jedan Rakitić ima plaću oko 4,5 milijuna eura, a teško je njih dvojicu Kataloncima staviti u isti platni razred.

Tako da, želi li Srna na proljeće zaigrati na Nou Campu, morat će smanjiti potraživanja… i ispuniti san da pri kraju karijere zaigra za europskog velikana…

Autor: Večernji list

ZADNJE VIJESTI