fbpx

Sudac Grbić donio Željezničaru tri boda u Bijeljini, a Nusmir Fajić Krupi protiv Mladosti

Autor: Dnevno.ba

BIJELJINA - Nogometaši Željezničara slavili su iznimno važnu 2:0 pobjedu na gostovanju u Bijeljini kod Radnika i na taj način se vratili na dva boda zaostatka u odnosu na vodeći Zrinjski.

Susret je nažalost obilježio sudac iz Prijedora Zoran Grbić koji je izmislio kazneni udarac kojim su gosti poveli u 12. minuti kada je precizan s bijele točke bio njihov kapetan Zajko Zeba. Prethodno je Zvonimir Blaić u jednoj akciji izbacio loptu u korner ispred Kajkuta, no gostujući napadač ga je udario nogom, a sudac na zaprepaštenje nazočnog auditorija umjesto prekršaja u napadu dosudio najstrožu kaznu.

Gosti su prednost udvostručili u 44. minuti kada Goran Zakarić pogađa za konačnih 2:0 na asistenciju Beganovića.

Krupa je domaćom 3:1 pobjedom protiv Radnika skočila za čak tri pozicije na ljestvici s tim da Široki Brijeg i Borac imaju tek odigrati svoju utakmicu. Junak u slavlju Krupljana bio je trostruki strijelac Nusmir Fajić, koji je suparničku mrežu pogađao u 12., 36. i 73. minuti. Počasni gol za Mladost postigao je Milivoje Lazić u 87. minuti.

Rezultati 7. Kola:
Zrinjski – Čelik 5:2, Sloboda – GOŠK 0:1, Sarajevo – Vitez 4:0, Krupa – Mladost 3:1, Radnik – Željezničar 0:2, Široki Brijeg – Borac (nedjelja, 20.00).

Poredak:
Zrinjski 18, Željezničar 16, Mladost 13, Krupa 12, Široki Brijeg (-1), Borac (-1) i Radnik (-1) 10, GOŠK 9, Sarajevo 8, Sloboda 5, Čelik 4, Vitez 1 bod.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI