fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

TEŠKA OZLJEDA PONAJBOLJEG IGRAČA ŠIROKOG : Dejan Čabraja izgubljen do kraja sezone!

Autor: Bljesak.info

ŠIROKI BRIJEG - Široki Brijeg je do kraja sezone ostao bez jednog od ponajboljih igrača. Naime, napadač Dejan Čabraja (24) će zbog teške ozljede biti izvan terena najmanje šest mjeseci.

”Ono čega smo se najviše pribojavali, to se i obistinilo. Dejanu Čabraji su pukli prednji križni ligamenti i očekuje ga duži oporavak. Trenutačno je u Zagrebu gdje čeka operaciju. Liječnici će mu pokušati sašiti pokidani ligament kako bi oporavak trajao kraće. U svakom slučaju, Čabraja će s terena izbivati najmanje pola godine”, izjavio je klupski fizioterapeut Dragan Mijatović za službenu Facebook stranicu NK Široki Brijeg.

Podsjećamo, u 90. minuti utakmice Široki Brijeg – GOŠK na Čabraju je veoma oštro i bespotrebno startao Darko Đajić koji je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Sudac Ilija Živković karton mu je pokazao tek naknadno i to na asistenciju četvrtog suca koji je bio prilično udaljen od mjesta prekršaja.

Tijekom utakmice igrači GOŠK-a nisu žalili ”Plavo-bijele” te su zabilježeni neki grubi prekršaji nad najboljim igračima Širokog poput Luke Menala.

”Nažalost, ostali smo bez igrača koji je igrao u odličnoj formi, na kojem je suparnički igrač potpuno bespotrebno, da ne kažem namjerno, napravio prekršaj u trenutku kada se naš igrač vraćao u obranu”, zaključio je fiziterapeut Mijatović.

Čabraja je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 15 nastupa, uz pet pogodaka i dvije asistencije.

Autor: Bljesak.info
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});