fbpx

Tony Livančić uvjeren da Sloboda sutra neće izgubiti na Pecari!

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - U okviru 6.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Slobode nakon dvije pobjede idu na za njih uvijek neugodno gostovanje kod momčadi Širokog Brijega. Svjesni su u redovima "Crveno-crnih", da će biti izuzetno teško, jer nogometaši Slobode najviše što su donosili iz Hercegovine proteklih sezona bio je jedan bod. Ali kako sam kaže novi trener Slobode Zlatan Nalić, u svakoj utakmici pa i u ovoj idu na tri boda, odnosno da pobjede, pa će tako biti i ovaj put.

Tony Livančić u prošlom kolu ušao je s klupe, i bio prevaga u pobjedi Slobode nad Krupom. Prošao je sjajno po desnoj strani i uposlio Antonia Vidovića, za kasnije ispostavit će se pobjedonosni pogodak i veoma važna tri boda Tuzlaka.

Za SportSport.ba prokomentirao je kratko sutrašnji dvoboj sa Širokim Brijegom.

“Jedno je sigurno, očekuje nas jako težak susret. Momčad Širokog je uvijek favorit na svom terenu, a mi smo u ovih dosadašnjih pet kola pokazali da sa svima možemo igrati. Nedostajalo nam je malo sreće protiv Zrinjskog i Sarajeva, ali ja sam uvjeren da će nam se to vratiti kada budemo najmanje očekivali. Igrat ćemo jako, požrtvovno i skoncentrirano svih 90 minuta, i ako ispoštujemo sve trenerove zamisli, pozitivan rezultat sigurno ne može izostati” – završio je Livančić.

Podsjetimo, utakmica između Širokog Brijega i Slobode na rasporedu je sutra s početkom u 20 sati.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI