fbpx

Turci preuzimaju premijerligaša iz Doboj Kaknja

Autor: Dnevno.ba

KAKANJ - Turski biznismeni zainteresirani su za suradnju s bh. premijerligašem Mladost iz Kaknja.

Predsjednik tog kluba Mensur Mušija potvrdio je za Patriju da je uprava kluba razgovarala s potencijalnim investitorima iz Turske. Želja za suradnju postoji, rekao je Mušija, a konkretni pregovori tek treba da uslijede, prenosi NAP.ba.

Isti investitor ranije se spominjao i kao potencijalni ulagač u nogometni klub Čelik iz Zenice. Na službenoj stranici NK Čelik objavljeno je 20. rujna ove godine da je klub posjetila delegacija iz Turske zbog mogućeg ulaganja u taj klub.

„Aydin Olgun, uspješni privrednik iz Istanbula zajedno sa svojim suradnikom Bulentom Tulumom, dugogodišnjim sportskim direktorom Galatasaraya, iskazao je jaku želju za investiranje, što bi ujedno značilo i oporavak Nogometnog kluba Čelik“, navodi se na web stranici NK Čelik.

Olguna i Tulumona primio je i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

Iz zeničkog kluba tvrde da nisu dobili službenu obavijest od turskih investitora da pregovaraju i s drugim bh. klubovima o potencijalnoj suradnji. Na pitanje u kojoj fazi su pregovori između Čelika i Olguna, odnosno njegovih suradnika, iz Čelika su za NAP rekli da se od tog kluba traži da uradi neke nezakonite radnje, poput raspuštanja Skupštine kluba, što nije izvodljivo.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI