fbpx

U Real Madrid stigla ponuda za Garetha Balea

Autor: Sportsport.ba

MADRID - Gareth Bale konačno se vratio nakon velikih problema s povredama i uspio je u susretu protiv Celte da postigne dva gola. No, čini se da bi to mogla biti i posljednja utakmica za Balea u dresu kraljevskog kluba.

Naime, prema pisanju španjolskih medija na adresu Real Madrida danas je stigla ponuda za Balea iz daleke Kine. U prethodnim danima mnogo se špekuliralo o tome da ovog nogometaša u svojim redovima želi vidjeti Guangzhou Evergrande koji je danas napravio i prvi korak.

Kako prenose španjolski mediji kineski klub je danas kontaktirao Kraljeve i zvanično im ponudio 84 miliona funti za Balea. Bale se nije baš naigrao u posljednje vrijeme zbog učestalih povreda i o njegovom odlasku špekulira se već mjesecima.

Mnogi navode da nije nemoguće da Bale napusti Real Madrid do kraja siječanjskog prijelaznog roka i teško da će Kraljevi imati priliku u budućnosti zaradit ovu sumu novca za njega. No, na kraju se uvijek pita Florentino Perez kojeg milioni iz Kine nisu baš oduševili.

Kako piše Don Balon, Perez je potvrdio da je stigla ponuda za Balea, ali isto tako i da nije zainteresiran da pregovara s čelnicima kineskog kluba.

Autor: Sportsport.ba

ZADNJE VIJESTI