fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Vatreni duže od sat vremena plakali u svlačionici: Modrić poručio ovo nije kraj!

Autor: Jutarnji.hr

LEANS - Teško je bilo gledati tugu i suze hrvatskih reprezentativaca nakon poraza od Portugala (0-1) nakon produžetka u osmini finala EURA u Francuskoj.

Više od sat vremena igrači su plakali u svlačionici svjesni kako je ovo bila prilika generacije. Dio igrača nije niti bio u stanju izaći pred novinare i podijeliti svoje impresije nakon šokantnog poraza.
“Tužni smo i razočarani. Zaslužili smo više jer smo bili bolja ekipa. Imali smo inicijativu i više prilika, a oni su zabili gol iz jedne sretne kontre. Teško mi je nešto kazati nakon ovakvog poraza,” kazao je Luka Modrić dodavši:

“Nismo zaslužili ispasti na ovakav način.”

Nakon susreta su mnogi žalili za posljednjom prilikom ove sjajne generacije, ali Luka smatra kako ovo nije bila zadnja prilika ove generacije jer ubrzo kreću kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

“Teško je sada kazati da je ovo zadnja prilika ove generacije. Biti će još prilika. Moramo se okrenuti budućnosti, vrlo brzo nas čekaju nove kvalifikacije.”

Vedran Ćorluka je ovakav kraj nazvao najgorim mogućim scenarijem,

– Nije trebalo ovako završiti. Moramo se pomiriti da nismo iskoristili svoje prilike, oni jesu. Svjesni smo propuštene šanse, ali idemo dalje. Sutra je novi dan. Mislim da nam nitko ne može reći da nismo dali sve od sebe. Vidjelo se s kakvim je respektom Portugal ušao u utakmicu – objasnio je Čarli, koji je usporedio snagu Portugala s ostalim reprezentacijama s kojima je Hrvatska igrala.

– i Turska i Češka su bolje momčadi.

Najteži poraz u karijeri?

– Mislim da je ipak bio onaj u Beču.

Sreću kao glavni faktor koji je odlučio utakmicu naveo je i Eduardo Carvalho, rezervni vratar Portugala.

– Utakmica je mogla otići na obje strane, na kraju se sreća osmjehnula nama. To je tako u nogometu – rekao je vratar Dinama.

Autor: Jutarnji.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});