fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Hrvatska razbijena u Tallinnu, ozljeda Pjace i pogreške obrane veći problem od samog poraza

Autor: Sportnet.hr

TALLINN - Gostovanje u Tallinnu u prijateljskom susretu protiv Estonije Hrvatska neće pamtiti po dobrom. Loš nastup i visok poraz, a uz sve to i ozljeda Marka Pjace...

Estonci nikada ranije nisu svladali Hrvatsku, no napokon su i to dočekali. I to ne tijesno, jedva, već su je pregazili s 3:0 u susretu u kojem je Hrvatska odigrala jako loše.

Hrvatska nije mogla imati lošiji ulazak u utakmicu. Već u prvoj minuti Estonija je došla do vodstva nakon što je Mitrović izgubio loptu, Luts ju je ukrao i bez problema pobjegao Leškoviću te poslao loptu kroz noge Kaliniću za vodstvo domaćina.

Hrvatska je odmah preuzela posjed lopte na svoju stranu i u petoj minuti prvi put zaprijetila poslije kornera, najbolje se snašao Vida, ali njegov udarac glavom nije bio dovoljno jak da bi opasno zaprijetio domaćem vrataru.

Prvu konkretniju akciju iz koje je zaprijetila Estoniji Hrvatska je odigrala u 14. minuti kada je Perišić dobio loptu na lijevoj strani, ušao u 16 metara i vratio je u sredinu za Pjacu koji se namješta i puca loše u estonskog vratara.

Uslijedilo je razdoblje jalove igre bez prilika na obje strane sve do odličnog ubačaja Kramarića na glavu Čopa koji puca vrlo dobro, ali Aksalu je spreman na to.

Iako je Hrvatska imala blagu inicijativu, Estonija je mogla i do drugog pogotka. U 41. minuti Luts je odlično ubacio na peterac gdje je Vida izgubio zračni dvoboj s Toometom, ali Kalinić sjajno brani njegov pokušaj.

Na samom kraju prvog dijela ujedno i najbolja prilika za Hrvatsku, Kramarić je izveo korner, a Mitrović odlično pucao glavom, no estonski vratar još bolje je obranio.

U drugom poluvremenu malo uzbuđenja, sve do 63. minute kada je na travnjaku ostao ležati Marko Pjaca uz bolan grč, odmah je bilo jasno da je riječ o neugodnoj ozljedi. Koljeno mu se zarotiralo prilikom promjene smjera i Pjaci je odmah ukazana pomoć te je na nosilima napustio travnjak.

U zadnjih deset minuta hrvatska obrana doživjela je totalni kolaps, nizale su se pogreške koje su skupo plaćene i Estonija je osramotila Hrvatsku. Prvo je u 81. minuti zabio Vassiljev na dodavanje Lutsa, a zatim je Vassiljev u 84. minuti asistirao Zenjovu za konačnih 3:0.

U završnici susreta Čop i Ćorić imali su zicere, ali Čopa je zaustavio estonski vratar, a Ćorića vratnica.
Vrlo loše izdanje Hrvatske koja je visoko poražena u susretu u kojem nije ništa pokazala.

https://youtu.be/2AKI_YzxHSY

https://youtu.be/b-fS_5YEGvM

https://youtu.be/HXEJV5DkHI4

Autor: Sportnet.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});