fbpx

Zrinjski krenuo s pripremama za obranu naslova prvaka

Autor: Fena

MOSTAR - Novi trener "Plemića" Ivica Barbarić obavio je u srijedu prozivku nogometaša Zrinjskog, a sutra je planiran prvi trening kojim će "Plemići" krenuti s pripremama za nastavak domaćeg prvenstva i obranu naslova nogometnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Barbarić je na klupi mostarskog premijerligaša naslijedio Vinka Marinovića, donedavnog stratega Zrinjskog koji je krajem prošle godine odlučio napustiti klub.

Marinović je prošle sezone donio četvrti naslov prvaka BiH u Mostar, a iznenada je odlučio napustiti klub krajem prošle godine.

Barbariću je ostavio dobro posloženu momčad, koja je jesenski dio prvenstva završila na vrhu ljestvice s 4 boda prednosti ispred drugoplasiranog Sarajeva.

Zrinjski su u zimskom prijelaznom roku za sada pojačao s tri imena. U obrambenoj liniji Barbarić će moći računati na Tonćija Kukoča i povratnika Zvonimira Blaića, dok će za vezni red konkurirati Rijad Kobiljar.

Uvodni dio priprema “Plemići” će odraditi u Mostaru, od 20. do 29. siječnja momčad će boraviti u Međugorju, dok će se od 31. siječnja do 8. veljače nogometaši Zrinjskog pripremati u Medulinu.

Prvu utakmicu u nastavku prvenstva Zrinjski će igrati u Zenici kod Čelika 25. veljače.

Autor: Fena

ZADNJE VIJESTI