fbpx

Zrinjski objavio upute navijačima za susret posljednjeg kola protiv Slobode

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - HŠK Zrinjski je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio upute navijačima koji planiraju prisustvovati posljednjoj utakmici u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za sezonu 2016/2017., protiv Slobode.

Eventualnom pobjedom protiv Slobode, momčad Zrinjskog će se okititi tiitulom prvaka BiH, a rezultat će se s pažnjom pratiti sa Grbavice gdje Željezničaru gostuje Radnik, kao i iz Krupe, gdje gostuje Sarajevo.

“Ulaznice za utakmicu 10. kola Lige za prvaka HŠK Zrinjski – FK Sloboda, koja je na programu u nedjelju u 17 sati, moći će se kupiti već u petak od 14 do 18 sati na prodajnom mjestu kod sjevernog ulaza na stadion HŠK Zrinjski.

Cijena ulaznica bit će ista kao i za prethodne prvenstvene utakmice – 5 KM za tribinu Zapad i 2 KM za tribinu Istok, dok će ulaz za žene i djecu biti slobodan. Zbog velikog interesa HŠK Zrinjski moli navijače da ulaznice kupe na vrijeme, ali i da zbog neželjenih gužvi na ulazima svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije” – priopćeno je na službenoj stranici HŠK Zrinjskog.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI